- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Benim sevgilimde bende cok dikkat cekiciyiz cevremuzde ama kiskanclij olmuyor..birbirimizide cok seviyoruz...seven kiskanir diye birsey yok...ozguvenle cok ilgisi var benceValla sahiplenmek bana kötü bi kelime gibi gelmiyor ya da kendimi bir esya gibi hissetmiyorum. Bende eşimi (olunca) sahiplenirim o da sahiplensin isterim, yani beni sakınsın , benimsesin, özumsesin "onun kadini" olayim ayni sekilde o da "benim erkegim" olsun ne varki bunda:)
Kiskanmayida ozguven eksikliği olarak görmüyorum, içgüdüsel bisey bence bu insan sevince otomatikmen sevdiginin etrafindaki tehlike arz eden tiplere karsi bi hırs sinir hissediyo, ay cok guzel bi duygu, his bence bu kiskanilmakta kiskanmakta cok guzel özel duygular tabi dozunda
Bence özgüven eksikligi...zaten kendine guvenen benden baskasina bakamaz diye dusunurrKıskanmak özgüven eksikliği değil nerden çıkartıyosunuz bunu ?
Kafanı çevirdin yan baktın çamura yattın diyosa o özgüven eksikliği ileri boyutuda paranoyaklıktır
Ikisini birbirine karıştırmayın
Bence özgüven eksikligi...zaten kendine guvenen benden baskasina bakamaz diye dusunurr
Benim sevgilimde bende cok dikkat cekiciyiz cevremuzde ama kiskanclij olmuyor..birbirimizide cok seviyoruz...seven kiskanir diye birsey yok...ozguvenle cok ilgisi var bence
Her guzel kadin aldatilmazz..kisisine gore degisir..guzel olsada aldatilanlar olabilir bu aradaki iliskiyle alakalidir..misal annem cok guzeldi akdatilmadi hic..ee hani guzel kadin aldatilirdi.oyle bir genelleme yok..Başkasına bakamaz mı ?
Göz niye var ? Kadın halimle ben bile bakıyorum kocam niye bakmasın ?
Ben niye bakmıyım ?
Bakınca noluyo hoş güzel diyosun geçiyosun
Ayrıca güzel kadın herzaman aldatılır hemde çirkinle
Sende boyle mutluysan ne diyebiliriz ki..onrmli olan cevreye zarar vermemen ...Sizi bilmiyorum, başkaları için de konusamam genellememi geri alip, ben seversem kiskanirim ve karsimdakininde kiskanmasini isterim diyorum ozaman :) ve hala ozguvenle bi alakasi olduğunu düşünmüyorum, ben baskasina kaptiririm diye sinir yapmam cunku, zaten giderse biter... ben baska kiza ayirdigi zamani kiskanirim, ona bakisini kiskanirim ne biliyim aklima kiskanirim seni ben sarkisi geldi, tabi sarkidaki kadar abarti olmamak, dozunda olmak şartıyla bu duygunun cok güzel oldugunu dusunuyorum,yine yeniledim cumlemi kusura bakmayin, duygularim depresti birden
Bakin ben sizinle guzel bi uslupla, dille konusuyorum ama suanda su yorumlarinizla cok kirici ve itici oluyosunuz ne demek onemli olan cevreye zarar vermemen biraz kurdugunuz cumlelere dikkat edin lutfen, alay eder gibi/ederek konusmayinSende boyle mutluysan ne diyebiliriz ki..onrmli olan cevreye zarar vermemen ...
Kirici mi..evet cevreye zarar veriyor bazi kiskanc insanlar...kocasini kiskanip millete saranlar var..kocasinin ilgisini bakisini fark edip o bayana takanlar var.oyle degilseniz istediginiz kadar kiskanin bize ne..Bakin ben sizinle guzel bi uslupla, dille konusuyorum ama suanda su yorumlarinizla cok kirici ve itici oluyosunuz ne demek onemli olan cevreye zarar vermemen biraz kurdugunuz cumlelere dikkat edin lutfen, alay eder gibi/ederek konusmayin
Kirici mi..evet cevreye zarar veriyor bazi kiskanc insanlar...kocasini kiskanip millete saranlar var..kocasinin ilgisini bakisini fark edip o bayana takanlar var.oyle degilseniz istediginiz kadar kiskanin bize ne..
Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?