kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Kıskanmak özgüven eksikliği değil nerden çıkartıyosunuz bunu ?

Kafanı çevirdin yan baktın çamura yattın diyosa o özgüven eksikliği ileri boyutuda paranoyaklıktır

Ikisini birbirine karıştırmayın

Benim sevgilimde bende cok dikkat cekiciyiz cevremuzde ama kiskanclij olmuyor..birbirimizide cok seviyoruz...seven kiskanir diye birsey yok...ozguvenle cok ilgisi var bence

Bence özgüven eksikligi...zaten kendine guvenen benden baskasina bakamaz diye dusunurr

Bence özgüven eksikligi...zaten kendine guvenen benden baskasina bakamaz diye dusunurr

Başkasına bakamaz mı ?
Göz niye var ? Kadın halimle ben bile bakıyorum kocam niye bakmasın ?
Ben niye bakmıyım ?
Bakınca noluyo hoş güzel diyosun geçiyosun
Ayrıca güzel kadın herzaman aldatılır hemde çirkinle

Benim sevgilimde bende cok dikkat cekiciyiz cevremuzde ama kiskanclij olmuyor..birbirimizide cok seviyoruz...seven kiskanir diye birsey yok...ozguvenle cok ilgisi var bence

Sizi bilmiyorum, başkaları için de konusamam genellememi geri alip, ben seversem kiskanirim ve karsimdakininde kiskanmasini isterim diyorum ozaman :) ve hala ozguvenle bi alakasi olduğunu düşünmüyorum, ben baskasina kaptiririm diye sinir yapmam cunku, zaten giderse biter... ben baska kiza ayirdigi zamani kiskanirim, ona bakisini kiskanirim ne biliyim aklima kiskanirim seni ben sarkisi geldi, tabi sarkidaki kadar abarti olmamak, dozunda olmak şartıyla bu duygunun cok güzel oldugunu dusunuyorum,yine yeniledim cumlemi kusura bakmayin, duygularim depresti birden

Her guzel kadin aldatilmazz..kisisine gore degisir..guzel olsada aldatilanlar olabilir bu aradaki iliskiyle alakalidir..misal annem cok guzeldi akdatilmadi hic..ee hani guzel kadin aldatilirdi.oyle bir genelleme yok..
Hem baknak var bakmak var..hos der gecerim valla pekde bakmam..zaten cok yakışıklı benimki...ama kizlar cok bakar ona

Sende boyle mutluysan ne diyebiliriz ki..onrmli olan cevreye zarar vermemen ...

Sende boyle mutluysan ne diyebiliriz ki..onrmli olan cevreye zarar vermemen ...
Bakin ben sizinle guzel bi uslupla, dille konusuyorum ama suanda su yorumlarinizla cok kirici ve itici oluyosunuz ne demek onemli olan cevreye zarar vermemen biraz kurdugunuz cumlelere dikkat edin lutfen, alay eder gibi/ederek konusmayin

Azı karar,fazlası zarar.
seven tabikide kıskanır.ama bu kıskançlığında sınırı olmalı.

Seven kiskanir diyorsunuz ya, ben kiskanmiyorum, sevmiyor muyum simdi

Hem de oyle bir seviyorum ki, kelimeler anlatmaya yetmez, ama kiskanmiyorum arkadas. Guveniyorum, guvenmesem bir gun yaninda durmam zaten guvenmedigim adamin. Baska kizlar bakiyormus, baksin, goze gelecek hali yok ya.

Seviyorum, sevildigimi goruyorum, baskasina asla bana baktigi gibi bakmayacagini biliyorum, sonuna kadar guveniyorum o yuzden kiskanmiyorum. Zaten bir insan aldatiliyor muyum dusuncesiyle nasil yasar anlamiyorum...

Bakin ben sizinle guzel bi uslupla, dille konusuyorum ama suanda su yorumlarinizla cok kirici ve itici oluyosunuz ne demek onemli olan cevreye zarar vermemen biraz kurdugunuz cumlelere dikkat edin lutfen, alay eder gibi/ederek konusmayin
Kirici mi..evet cevreye zarar veriyor bazi kiskanc insanlar...kocasini kiskanip millete saranlar var..kocasinin ilgisini bakisini fark edip o bayana takanlar var.oyle degilseniz istediginiz kadar kiskanin bize ne..

Kıskanmak farklı bu olaylar farklı

Benim iki arkadaşıminda şöyle konuşmalarını duymuştum (ikiside nişanli) benim nişanlım bana diz boyunda etek giydirmez digeride benimki etek bile giydirmez çok kıskanır diyodu diğeri altta kalmamak için tabi aslında benimki de giydirmez diyodu Bunlari da övünerek söylüyorlardi

Ben tabi aynen böyle

Kadınlar kısıtlanmaktan hoşlanıyorlar galiba

Kirici mi..evet cevreye zarar veriyor bazi kiskanc insanlar...kocasini kiskanip millete saranlar var..kocasinin ilgisini bakisini fark edip o bayana takanlar var.oyle degilseniz istediginiz kadar kiskanin bize ne..

Ben dozunda dozunda dozunda dozunda (kac kere tekrarliyim artik) diye belirttim zaten, baska bi noktaya deginmedigim icin birden psikopatlik derecesinde kiskananlara konuyu getirmeniz cok yersiz olmus. Evet istedigim kadar kiskanirim size ne, aynen

Giyim, akraba vb. absürd şeylerden kıskanılmak, bence hiç hoş bir şey değil. Maalesef, eşimle ilk başladığımız da bunlar başıma geldi ve ben kendimi çok küçük düşmüş hissediyordum. Demek ki her kadının hoşuna gitmiyor. Yapı meselesi.

Kıskanmak kısıye özgu bır durumdur ve herkesın kocası ya da karısı kıskanarak sevdıgını kanıtlamak zorunda degıldır..Kıskanma bambaska bır duygu..Ben ılıskılerımde fena kıskanctım ama normal hayatımda hıc olmadım ..Ama bu cok sevdıgım ıcın degıldır cevreye guvenmedıgım ıcın ve bana özel bı durumdur..Yanı kadın acık gıyebılır bu kocasının onu sevmedıgı anlamına gelmez...Ayrıca o benım kocam benı cok kıskanır dıyenlerın kocaları dısardakı acıklara acgözlu kedı gıbı baktıkları ıcın böyleler..Cehalet dızboyu..Herkes kendı evlılıgıne bakmalı yorumları cok sacma sızın arkadasların..

Ben kıskanıyorum, kıskanılıyorum da. Bu şimdi bir sorun mu?
Kıskanıyorum ama nişanlımın hayatını mahvetmeden, düşüncelerine ve tercihlerine saygısızlık etmeden.

Kıskanılıyorum ama arkadaşlarıma, kıyafetlerime ve düşüncelerime yönelik herhangi bir müdahale olmadan, kısıtlanmadan.

İlişkide kıskanılmak önemlidir bence. Asıl tartışılan kısıtlanmak olmalı. Ayrıca bence sahiplik duygusu da önemlidir ilişkilerde. Ve sevginin çok büyük bir parçasıdır. Kıskanmak, sahiplenmek güzel duygular bence. Sorun bu duygularda değil, duygularını ifade edemeyen, kendini kontrol edemeyen insanlarda.

kıskanmanın da dereceleri var şimdi.ben hiç gelemem onu giyme,şunla görüşme.... yoksa soğurum o adamdan. benimki de anladı, bazen kıskansa da belli etmemeye çalışıyor ama anlıyorum tabii o hali çok hoşuma gidiyor ama beni kısıtlamaya kalksa kavga çıkar. ama bazı kadınlar seviyor kıskanılmayı, kısıtlanmayı.hatta bu konuda sevgililerini yarıştırıp gururlananları gördüm yapı meselesi sanırım. yalnız sana karışacak derecede kıskanmak asla sevgi belirtisi olamaz. daha çok yönetme isteği, kontrol altında tutma arzusudur.

Ben cok acik giyinen biri degilim disari cikarken yazin dahi kot pantolonum olur rahat ederim etege sahip cikamiyorum birturlu cunku cok kisa giyince cekistirecegine otururken yururken acildimi ruzgarda tutayim geriliminede giremiyorum cok nadir dizin 2-3parmak ustunde giymisligim olur oda eserse canim cok istemisse yeri geldi el kadarcik sort maxi kisalikkta daha kisasi kulot olur giydim dapdar esim birsey demedi yerine gore ama yeri degilse rahatsiz olur tabiki anlarim buda bana anormal gelmiyor cidden makyajinda giyiminde yeri olduguna inaniyorum ben ozgurum nasil istersem oyle giyinirim esim sevgilim karisiyosa cahil filan sacma bazi kesimin agirlikli oldugu yerlerde giyilmicek seyi giyersek butun gozler ustunde olur rahatsiz edilirsin esin sevgilinde rahatsiz olur bu boyle degistiremiyoruz keske oyle olmasa oyuzden yerine gore giyinip suslenen kadini buna ragmen esi kiskaniyosa adamda sorun vardir aksi halde davranis sergiliyosa kadin adamin rahatsizligi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…