- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
biz kuzene genelde kardeş gözüyle bakarız....hemşerim memleket nireEşime bir yere giderken haber veririm izin vermezsede gitmem nedenini medeni bir şekilde açıklar zaten mesela komşumun eşi evdeyse göndermez,mesela ben düğünlerde sadece eşimle dans ederim kuzenimle dahi seviyeliyim.Kalabalık bir misafirlikte bir düğün evi gibi çayları kendi verir vs
Bu tabir beni çok rahatsız ediyor nedense. Annesiyle ne alakası var? Anneleri karıştırmasak keşke.herkes yasam tarzina gore algiliyor, ben de gogusunun yarisi gorunen birini kiskanmayan esi anlayamiyorum. cunku bariz bakiyor baska erkekler. dedigim gibi yetistirilme ve yasam tarzi.
herkes kendi tarzina uygun biriyle evlenirse sorun kalmaz.
annesini dekolte icinde gormus rol model almis bir erkegin karisini kiskanacagini sanmam.
Kuzenle yegen ne demek bilmiyorsun.yegenle nikah dusmez dinimize goreBizde de yok oyüzden kimse kimseye yan gözle bakmaz
Ama eşimin ailesinde bol miktarda var
Akraba değilim diye istenmemiş gelinim Burak'ta kıskanıyım
Sözlüğe bakmaya ihtiyacım yok baştan yazarım
Burak kim?Bizde de yok oyüzden kimse kimseye yan gözle bakmaz
Ama eşimin ailesinde bol miktarda var
Akraba değilim diye istenmemiş gelinim Burak'ta kıskanıyım
Sözlüğe bakmaya ihtiyacım yok baştan yazarım
Bırak tel Burak yapmışBurak kim?
Bunun memleketle ilgisi yok genelde göçmenlerde akraba evliliği fazlabiz kuzene genelde kardeş gözüyle bakarız....hemşerim memleket nire
Hmm o zaman ben eşimi hiç sevmiyormuşum. Öğrendiğim iyi oldu.Kısıtlamak kötü bir şeydir,ama kıskanılmayı ben de severim ve kıskanırım da(Aşırı değil ama,aşırısı herkesi boğar.)
Ve evet seven kişiler kıskanır bence,belki çok,belki az,belki dışarıdan fazla belli etmez,ya da eder;ama gene de gerçekten seviyorsa kıskanır,özgüvenle ilgisi yok..
PardonBırak tel Burak yapmış
Hangi göçmenlerde fazla.batida komsunun cocuguyla bile evlenilmez..Bunun memleketle ilgisi yok genelde göçmenlerde akraba evliliği fazla
Kuzenle yegen ne demek bilmiyorsun.yegenle nikah dusmez dinimize gore
Ne güzel bir şey daha öğrendiniz..Hmm o zaman ben eşimi hiç sevmiyormuşum. Öğrendiğim iyi oldu.
Seninkiler sapik mi pardon?abartiyorsun benceArkadaşım dini takan kim ?
Kardeş ana baba hala dayı hariç hepsine nikah düşüyo benimkilere göre
Yeğen kardeşinin çocuğu kuzen dayı amcanın bilinmiycek neyi var bunun
Mal dışarı gitmesin tek dertleri o
Bunun memleketle ilgisi yok genelde göçmenlerde akraba evliliği fazla
Selanik göçmenlerini araştırın öyleyseHangi göçmenlerde fazla.batida komsunun cocuguyla bile evlenilmez..
Sende o insanin karisi olamazsin zaten...Herkesin bakış açısı farklı ben mini etek giyeceğim göğüslerimin yarısı dışarda ola2k adı eşim beni kıskanmıyor güveniyor açıyorum olacak zaten o insan benim kocam olamaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?