kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

biz kuzene genelde kardeş gözüyle bakarız....hemşerim memleket nire

Bu tabir beni çok rahatsız ediyor nedense. Annesiyle ne alakası var? Anneleri karıştırmasak keşke.
Eşimin annesi baş örtülü bir kadınmış. Öyle türban falan değil ama eşarp takarmış, benim annem de öyle. Giyim konusunda eşim kıskanmaz beni. Kısıtlamaz da çünkü buna izin vermeyeceğimi bilir.
Kadın o töleransı gösterirse erkeğe giyimini de kısıtlar, arkadaşını da, dışarı çıkmasını da. İş kadında biter bence. Ay kocam kızar mini etek giyinmemcilerden değilim.

Son düzenleme:
Kısıtlamak kötü bir şeydir,ama kıskanılmayı ben de severim ve kıskanırım da(Aşırı değil ama,aşırısı herkesi boğar.)
Ve evet seven kişiler kıskanır bence,belki çok,belki az,belki dışarıdan fazla belli etmez,ya da eder;ama gene de gerçekten seviyorsa kıskanır,özgüvenle ilgisi yok..

Hmm o zaman ben eşimi hiç sevmiyormuşum. Öğrendiğim iyi oldu.

Kıskanmanın dozu önemli burda. Bunu da çiftler belirler. Demek onun kocası yeğeninden bile kıskanacak kadar çarpık düşünceliyken diğerinin kocası eşine güvenmeyi tercih ediyor.

Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez, kıskanılmayı seven kadınlar var çevremizde. Kıskanmıyorsa sevmiyor deniliyor. Ama kocam bana güvenmiyorsa kıskansa nolur kıskanmasa nolur.

Zaten bizim milletimiz kıskanmayı da sahiplenmeyi de beceremiyor...
İstediğim gibi giyinirim eşim gıkını çıkarmaz ne yani sevmiyor mu oluyor? Hayır seviyor ki beni özgür bırakıyor!!!

Herkesin bakış açısı farklı ben mini etek giyeceğim göğüslerimin yarısı dışarda ola2k adı eşim beni kıskanmıyor güveniyor açıyorum olacak zaten o insan benim kocam olamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…