- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Seninkiler sapik mi pardon?abartiyorsun bence
Yaa bugüne kadar farketmememişim. Ne yapsam boşansam da kıskanacağım birini mi bulsam acaba?Ne güzel bir şey daha öğrendiniz..
Selanikli dedem.yedi cettimde akraba evliligi yok olamaz.bosnak arnavut bulgar yunanistan gocmenleri akraba evliligi yapmaz.yasin kucuk mu senin biraz ergence konusuyorsun....Selanik göçmenlerini araştırın öyleyse
Akraba evliligine karsiyim.kuzenlerim kardesimdir .sen kardese yegene bile o gozle bakiyolar dedin kuzen demedin ki.hos kuzen olsa bile degismez.bence abarttin.kuzene bakiyordurlar ama amcasina dayisina kimse bakmaz .Yoo abartmıyorum
Sapıklık olarak görse sülaleden kimseyle evlenmezler zaten
Abi'm bekar kp okadar kuzenin var niye evlenmiyor onlarla diyo
Burda katiliyorum sana...gocmenlerde akraba evliligi yapilmaz...bu arkadaş yanlis bilgi toplamış.bunu herkes bilir zaten...Göçmenlerde fazla mı ?
Nerenin göçmeninden bahsediyosun?
Makedonya göçmeniyim akrabayı bırak komşuyla bile evlenilmez bizde
Banlanilcak birsey yok...bacagi guzel diye gezmiyor ne alaka.bana saygi duyuyor..kocamdan memnunum oda benden memnun kıskanılmak güzel bende kıskanıyorum.Benim karımın bacakları güzel diye gezinmiyor çok şükür geçen banlandım ikinci banı kaldıramam
ben anneye kotu bir laf mi ettim ki?Bu tabir beni çok rahatsız ediyor nedense. Annesiyle ne alakası var? Anneleri karıştırmasak keşke.
Eşimin annesi baş örtülü bir kadınmış. Öyle türban falan değil ama eşarp takarmış, benim annem de öyle. Giyim konusunda eşim kıskanmaz beni. Kısıtlamaz da çünkü buna izin vermeyeceğimi bilir.
Kadın o töleransı gösterirse erkeğe giyimini de kısıtlar, arkadaşını da, dışarı çıkmasını da. İş kadında biter bence. Ay kocam kızar mini etek giyinmemcilerden değilim.
26 yaşındayım bir oğlum var selanik göçmeniyim doğma büyüme Ankara.Ayrıca sizinle aynı fikirde olmayanlar hep ergen olurSelanikli dedem.yedi cettimde akraba evliligi yok olamaz.bosnak arnavut bulgar yunanistan gocmenleri akraba evliligi yapmaz.yasin kucuk mu senin biraz ergence konusuyorsun....
Arkadasim gocmenler akrabayla evlenmez.bunu herkes bilir.hakli cikmak icin selanikli oldu simdi hadi bakalım ol..26 yaşındayım bir oğlum var selanik göçmeniyim doğma büyüme Ankara.Ayrıca sizinle aynı fikirde olmayanlar hep ergen olur
Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
Bencede Karadeniz doğuda dese anlarımBurda katiliyorum sana...gocmenlerde akraba evliligi yapilmaz...bu arkadaş yanlis bilgi toplamış.bunu herkes bilir zaten...
Yalan söylemem asla selanik göçmeniyim bunu size kanıtlayamam uğraşmamda zaten...Arkadasim gocmenler akrabayla evlenmez.bunu herkes bilir.hakli cikmak icin selanikli oldu simdi hadi bakalım ol..
Onlar iste beni seviyor kiskaniyor diye seviniyordurlar yazik yaBirgün whatsup ta eski iş arkadaşları ile Grup kurduk buluşalım dedik. Biri diyor ay benim eşim izin vermez kıskanç. Biri diyor kızlar ben gruptan çıkıcam eşim teli kontrol eder. Biri diyor eşim senin telefonuna niye ikidebir bildirim geliyor.eşim kızdığı için gruptan ayrılcam nolur kusura bakmayın. Yani bukadar kötü durumda eşlerinin kendilerini kıskanmasını (aslında anlattığım örnek kıskanmanın aşmış şekli ) okadar cool bişey gibi lanse ettilerki kocası bir kıskanmayan ben kaldım aralarında. Vay Arkadaş acaba benim adam beni sevmiyormu diye de düşündüm. Tabi sonra düşününce eşim bana ne o öyle kiminle konuşuyorsun gibi bir laf etse adam pişman olur kuzum ondan bişi demiyor.
Gocmen olsan bunu bilirdin zaten kusum..bu ulkede herkes gocmen olduginu iddia eder nedense...Yalan söylemem asla selanik göçmeniyim bunu size kanıtlayamam uğraşmamda zaten...
Basarili yakisikli adamlarin hepsi ozguvenli saniyorsan fena halde yanıliyorsun....Bence bunlar ucu açık konular.Sürekli değişilesi durumlar,hayatlar..Herkesin yaşam tarzı düşüncesi,yetiştirilme,alışkanlıklarıyla alakalı..
Hani genelleme yapılamaz pek..Mesala denmişki özgüven eksikliğidir kıskanmak..
Biçok örnek gördüm birebir,çok yakışıklı başarılı bi erkek sevgilisini çok fazla kıskanabiliyor.
Yada dikkat çekmeyecek öyle güzelde olmayan bi kadını kocası aşırı derecede kıskanabiliyor..Yapı meselesi bu..
Ne kıskanmayan erkek sevmiyor diyebiliriz ne de kıskanan özgüven eksikliğinden kıskanıyo diyebiliriz..
Kıskanılmak güzel bişey mi değilmi buda tartışılmaz bence..Çünkü buda kişinin kendi hissettiğiyle alakalıdır..Birinin hoşuna gider birinin gitmez..
Örneğin eskiden görüştüğüm kişinin,beni büyük yeğenimden bana teyze diyen öz yeğenimden kıskanması beni hem korkutmuş hemde aşırı şaşırtmıştı..Zaten sonra normal olmadığını anlayıp yol verdim..
Şuan eşim kıskanmaz diyebilecek kadar az kıskanıyo..Hatta bazen unutuyorum bile..Peki sevmiyomu..Hayır herşeyiyle sevdiğini gösteriyor ispatlıyor zaten..Yapı meselesi kısacası..
Ne kadar konuşsak boş..Uzaarrr gider bi mesele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?