kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Yoo abartmıyorum
Sapıklık olarak görse sülaleden kimseyle evlenmezler zaten
Abi'm bekar kp okadar kuzenin var niye evlenmiyor onlarla diyo
Akraba evliligine karsiyim.kuzenlerim kardesimdir .sen kardese yegene bile o gozle bakiyolar dedin kuzen demedin ki.hos kuzen olsa bile degismez.bence abarttin.kuzene bakiyordurlar ama amcasina dayisina kimse bakmaz .

kocamdan memnunum oda benden memnun kıskanılmak güzel bende kıskanıyorum.Benim karımın bacakları güzel diye gezinmiyor çok şükür geçen banlandım ikinci banı kaldıramam

kocamdan memnunum oda benden memnun kıskanılmak güzel bende kıskanıyorum.Benim karımın bacakları güzel diye gezinmiyor çok şükür geçen banlandım ikinci banı kaldıramam
Banlanilcak birsey yok...bacagi guzel diye gezmiyor ne alaka.bana saygi duyuyor..

ben anneye kotu bir laf mi ettim ki?
yetistirilme tarzindan bahsettim.
hem bu genel gecer bir kural degil herkes ayni olacak diye de birsey yok.
anneye takilmaniza sasirdim dogrusu.

Selanikli dedem.yedi cettimde akraba evliligi yok olamaz.bosnak arnavut bulgar yunanistan gocmenleri akraba evliligi yapmaz.yasin kucuk mu senin biraz ergence konusuyorsun....
26 yaşındayım bir oğlum var selanik göçmeniyim doğma büyüme Ankara.Ayrıca sizinle aynı fikirde olmayanlar hep ergen olur

Birgün whatsup ta eski iş arkadaşları ile Grup kurduk buluşalım dedik. Biri diyor ay benim eşim izin vermez kıskanç. Biri diyor kızlar ben gruptan çıkıcam eşim teli kontrol eder. Biri diyor eşim senin telefonuna niye ikidebir bildirim geliyor.eşim kızdığı için gruptan ayrılcam nolur kusura bakmayın. Yani bukadar kötü durumda eşlerinin kendilerini kıskanmasını (aslında anlattığım örnek kıskanmanın aşmış şekli ) okadar cool bişey gibi lanse ettilerki. kocası bir kıskanmayan ben kaldım aralarında. Vay Arkadaş acaba benim adam beni sevmiyormu diye de düşündüm. Tabi sonra düşününce eşim bana ne o öyle kiminle konuşuyorsun gibi bir laf etse adam pişman olur kuzum ondan bişi demiyor.

Bazı kadınların kafası gerçekten çalışmıyor diye düşünüyorum.

Bence bunlar ucu açık konular.Sürekli değişilesi durumlar,hayatlar..Herkesin yaşam tarzı düşüncesi,yetiştirilme,alışkanlıklarıyla alakalı..
Hani genelleme yapılamaz pek..Mesala denmişki özgüven eksikliğidir kıskanmak..
Biçok örnek gördüm birebir,çok yakışıklı başarılı bi erkek sevgilisini çok fazla kıskanabiliyor.
Yada dikkat çekmeyecek öyle güzelde olmayan bi kadını kocası aşırı derecede kıskanabiliyor..Yapı meselesi bu..

Ne kıskanmayan erkek sevmiyor diyebiliriz ne de kıskanan özgüven eksikliğinden kıskanıyo diyebiliriz..

Kıskanılmak güzel bişey mi değilmi buda tartışılmaz bence..Çünkü buda kişinin kendi hissettiğiyle alakalıdır..Birinin hoşuna gider birinin gitmez..
Örneğin eskiden görüştüğüm kişinin,beni büyük yeğenimden bana teyze diyen öz yeğenimden kıskanması beni hem korkutmuş hemde aşırı şaşırtmıştı..Zaten sonra normal olmadığını anlayıp yol verdim..

Şuan eşim kıskanmaz diyebilecek kadar az kıskanıyo..Hatta bazen unutuyorum bile..Peki sevmiyomu..Hayır herşeyiyle sevdiğini gösteriyor ispatlıyor zaten..Yapı meselesi kısacası..
Ne kadar konuşsak boş..Uzaarrr gider bi mesele..

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar iste beni seviyor kiskaniyor diye seviniyordurlar yazik ya

ben kiskanildigimda elimde kirk kat kelepce varmiş, bogazima bicak alnima silah dayanmış gibi hissediyorum.

Basarili yakisikli adamlarin hepsi ozguvenli saniyorsan fena halde yanıliyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…