kadınlar kocasını aldatırmış

nnrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
282
124
53
merhaba kk üyeleri biz eşimle yıllık izne çıktık 2 hafta kaynanamın yanına geldik. 1 hafta önce yeni geldiğimiz zaman halama gittik oturmaya kaynanam evde sıkılıyor bizimle gezsin düşüncesi ile onu da götürdük. halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim halam da evet artık herkes boşanıyor dedi olayda burda başladı zaten kaynanam da bu devirde aslında kızların gözü açılmayacak heryere tek başlarına gidiyorlar yoksa dedi biri heryere tekbaşına gidiyormuş da kendine sevgili yapmış neymiş adamı annesi çok uyarmış kadın milletine güven olmaz diye ama dinlememis. böyle dedikten sonra moralim çok bozuldu şimdi neden üstüme alınma sebebim de biz daha önce çok problem yaşadık biyere tek gitme konusunda eşimi sürekli arayıp derdi hiçbiryere tek yollama sakin diye bunun için çok defa kavga ettik eşimde en sonunda noktayı koymuştu tek de gider benle de gider diye ben eşime güveniyorum diye ama kaynanam meğer oğlunu aldatacagimi düşünüyormuş

Oğlunu aldatacagini nasıl düşünmüş ,sen bunu hangi cümlesine istinaden düşündün ,kafamda deli sorular konuyu anlayamadım mı ne

Bir kulaginizdan girdi öbüründen çıksın gitsin..
Eşiniz zamanında cevabını vermiş zaten. Takmayın..
eşime anlattım böyle böyle oldu diye o da aynısını dedi eski kafada diye sen takma dediklerini dedi

bizim milletin genelinde var bu, ilişkilerinde ihanet eden ya da ihanete uğrayanlar,
"bütün erkekler/kadınlar aldatır" bakış açısına sahip oluyor.
bidaha konu açılırsa kulağına eğilip kişi kendinden bilir işi diyin.
nasıl böyle düşünebiliyor hala inanamıyorum ben onun geliniyim hicmi güveni yok

Onun zihniyeti öyledir.sen bence üstüne alınma.malesef çok çirkin bir düşünce tabi

Eşiniz cevabını vermiş zaten canınızı sikmayın... karşıdakini kendi gibi görüyor muhtemelen ;) o yüzden çokta takmayın. Eşiniz yanınızdaysa problem yok

"Doğru, kadın dediğinin gözü açılmamışı makbul, bu yüzden doğar doğmaz gözüne ışık girmeden evlendirilmeli. Hem kadın milletine güven olmaz, ay nasıl da doğru dediniz, toptan siz, ben filan tüm kadınlar ölsek, dünya erkeklere kalsa, bilim ilerlerse, birbirlerinden üreseler filan, cennet ya. Kadınlar ölsün de herkes rahatlasın" demelikmiş tam. Ben olsam kendimi tutamayıp tüm bunları saydırmıştım kuvvetle muhtemel.

Şu an yazarken bile rahatlık geldi, o derece:KK45:

Kaynanan zamanında "bir yerlere" sıkça tek gitmiş anlaşılan. Herkesi kendisi gibi sanıyor o yüzden.
o şokla hicbir cevap veremedim kendisine . Artık direk bisey diyemiyor hep bisey anlatma bahanesiyle laf çarpıtıyor

Hala nin kızı hakkinda da siz hoş konusmamissiniz.hatta konuyu acan da sizsiniz.gelin kaynana nede benziyorsunuz

"Doğru, kadın dediğinin gözü açılmamışı makbul, bu yüzden doğar doğmaz gözüne ışık girmeden evlendirilmeli. Hem kadın milletine güven olmaz, ay nasıl da doğru dediniz, toptan siz, ben filan tüm kadınlar ölsek, dünya erkeklere kalsa, bilim ilerlerse, birbirlerinden üreseler filan, cennet ya. Kadınlar ölsün de herkes rahatlasın" demelikmiş tam. Ben olsam kendimi tutamayıp tüm bunları saydırmıştım kuvvetle muhtemel.

Şu an yazarken bile rahatlık geldi, o derece:KK45:
üstünden bi hafta geçti kendi kendime saydırıyorum ama ilk duyunca idrak edemedim şok oldum böyle bisey hiç beklemiyordum

Hala nin kızı hakkinda da siz hoş konusmamissiniz.hatta konuyu acan da sizsiniz.gelin kaynana nede benziyorsunuz
konuyu idrak ederek tekrar okuyun isterseniz sadece onun geleceği için koca eline bakmaması gerektiğini dedim okuması gerektiğini gelecek için bi tavsiye sadece tabi siz ne zihniyetle idrak ediyorsanız

üstünden bi hafta geçti kendi kendime saydırıyorum ama ilk duyunca idrak edemedim şok oldum böyle bisey hiç beklemiyordum

İlk cümlesinden son cümlesine kadar erkek egemen düşünceyi içine sindirmiş, kendi hemcinsini aşağıladıkça, bu düzende yer edinen, cahilliği paçalarından akan biri.

Boyle birine ne söylerseniz söyleyin, işlemez. 14 yaşındaki kızın memelerini elleyip "Evlenmelik olmuş bu" diyen tipler olur ya eski, yıllanmış cahillerden, ahan da kvniz budur. Ve bu insanı kale almaz, dediklerine de sesizden "Yürüyen 16. Yüzyıl konuştu ahaha" diye mırıldanarak geçersiniz.

Şok olmalara değmez.

konuyu idrak ederek tekrar okuyun isterseniz sadece onun geleceği için koca eline bakmaması gerektiğini dedim okuması gerektiğini gelecek için bi tavsiye sadece tabi siz ne zihniyetle idrak ediyorsanız
Kıza öğüt şeklinde söyleyebilirsiniz şunun arkasına dua şeklinde annesini dolduruyoesunuz hoş değil .ayrıca gayet idrak ettim.neyse siz devam edin neyse o .

Back
X