eşime anlattım böyle böyle oldu diye o da aynısını dedi eski kafada diye sen takma dediklerini dediBir kulaginizdan girdi öbüründen çıksın gitsin..
Eşiniz zamanında cevabını vermiş zaten. Takmayın..
nasıl böyle düşünebiliyor hala inanamıyorum ben onun geliniyim hicmi güveni yokbizim milletin genelinde var bu, ilişkilerinde ihanet eden ya da ihanete uğrayanlar,
"bütün erkekler/kadınlar aldatır" bakış açısına sahip oluyor.
bidaha konu açılırsa kulağına eğilip kişi kendinden bilir işi diyin.
o şokla hicbir cevap veremedim kendisine . Artık direk bisey diyemiyor hep bisey anlatma bahanesiyle laf çarpıtıyorKaynanan zamanında "bir yerlere" sıkça tek gitmiş anlaşılan. Herkesi kendisi gibi sanıyor o yüzden.
insan gelini için nasıl böyle düşünebilir ki onun da kızları var onlara gelince olmaz biseyOnun zihniyeti öyledir.sen bence üstüne alınma.malesef çok çirkin bir düşünce tabi
neyseki eşim biliyor annesinin nasıl biri oldugunuEşiniz cevabını vermiş zaten canınızı sikmayın... karşıdakini kendi gibi görüyor muhtemeleno yüzden çokta takmayın. Eşiniz yanınızdaysa problem yok
üstünden bi hafta geçti kendi kendime saydırıyorum ama ilk duyunca idrak edemedim şok oldum böyle bisey hiç beklemiyordum"Doğru, kadın dediğinin gözü açılmamışı makbul, bu yüzden doğar doğmaz gözüne ışık girmeden evlendirilmeli. Hem kadın milletine güven olmaz, ay nasıl da doğru dediniz, toptan siz, ben filan tüm kadınlar ölsek, dünya erkeklere kalsa, bilim ilerlerse, birbirlerinden üreseler filan, cennet ya. Kadınlar ölsün de herkes rahatlasın" demelikmiş tam. Ben olsam kendimi tutamayıp tüm bunları saydırmıştım kuvvetle muhtemel.
Şu an yazarken bile rahatlık geldi, o derece
konuyu idrak ederek tekrar okuyun isterseniz sadece onun geleceği için koca eline bakmaması gerektiğini dedim okuması gerektiğini gelecek için bi tavsiye sadece tabi siz ne zihniyetle idrak ediyorsanızHala nin kızı hakkinda da siz hoş konusmamissiniz.hatta konuyu acan da sizsiniz.gelin kaynana nede benziyorsunuz
üstünden bi hafta geçti kendi kendime saydırıyorum ama ilk duyunca idrak edemedim şok oldum böyle bisey hiç beklemiyordum
Kıza öğüt şeklinde söyleyebilirsiniz şunun arkasına dua şeklinde annesini dolduruyoesunuz hoş değil .ayrıca gayet idrak ettim.neyse siz devam edin neyse o .konuyu idrak ederek tekrar okuyun isterseniz sadece onun geleceği için koca eline bakmaması gerektiğini dedim okuması gerektiğini gelecek için bi tavsiye sadece tabi siz ne zihniyetle idrak ediyorsanız
nasıl böyle düşünebiliyor hala inanamıyorum ben onun geliniyim hicmi güveni yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?