kadınlar kocasını aldatırmış

Kayınvalideniz tek başına bir yere gitse eşini aldatacak demek ki bazen bu kayınvalideler kendilerinin de bir kadın olduğunu unutuyor

Yanlış anlamayın da çevremde gördüklerim bambaşka gözü açılmamış diye alıyorlar 16 yaşındaki çocuk denecek yaştakı kızları ben eğitirim der kv eğitmen ya kendisi aklınca.Daha kız hiçbir şey tatmamış hayatta makyaja merakı var yapamamış saç boyatamamış hiç flörtü olmamış sonra hevesleniyorlar biraz büyüynce ortada çol çocuk bir duyuyoruz başkasına kaçmış,aldatmış vs Allah korusun tabi ki her erken evlenen böyle değil ama benim çevrede gördüğüm çogu kişi böyle oldu Yazık o çocuklara.

Kadinlar bu kadar cahilken yetistirdikleri evlatlardan ne beklenir ki
Lafa bak cehalet akiyor her bi tarafindan
V3 bunu soyleyen bir kadin
Yaziklar olsun bunlarin zihniyetine

Ayrica konu sahibi biri benim yanimda bu laflari etse , verir cevabini sustururdum
Boyle kadinlari asagilayan zihniyete karsi nasil susabiliyorsunuz anlamiyorum
Ister kv olsun ister kendi annem hic fark etmez alir cevabini otururdu

tam içinden geçenlere tercüme oldunuz . Bende aynen dediginizi yapıyorum duymuyorum takmıyorum yürüyorum yoluma ne düşünecek hiç umursamıyorum

Kıza öğüt şeklinde söyleyebilirsiniz şunun arkasına dua şeklinde annesini dolduruyoesunuz hoş değil .ayrıca gayet idrak ettim.neyse siz devam edin neyse o .
yanımdaymış gibi nasılda biliyorsunuz olayı demi zaten kuzenim yanımdayken dedim oku mutlaka diye birazcık pozitif düşünün hep bi negatiflik

Kayınvalideniz tek başına bir yere gitse eşini aldatacak demek ki bazen bu kayınvalideler kendilerinin de bir kadın olduğunu unutuyor
kendileri herşeyin en iyisini bilen anne sadece

Ayrica konu sahibi biri benim yanimda bu laflari etse , verir cevabini sustururdum
Boyle kadinlari asagilayan zihniyete karsi nasil susabiliyorsunuz anlamiyorum
Ister kv olsun ister kendi annem hic fark etmez alir cevabini otururdu
buna sustugum cevap veremediğim için bir haftadır o kadar sıkıntıdayım ki şimdi her lafina bisey diyesim canını yakasim var resmen

Aynen öyle herkes bir değil ki kayınvalidemin içine oturdu istediği gibi olmadım diye

Sizin yazdıklarınız bana da o zamanlar anlamadığım daha yeni idrak edebildiğim bir olayı anımsattı. 8 sene önce yeni evlendiğimde sokak kapımızın önünde bir çift erkek ayakkabısı gören kp kapıyı çalıp müsait miyim diye sormadan içeri girip tüm odaları gezip, hatta yatak odamın kapısının arkasına kadar bakıp sonra çıkıp gitmişti. İyi niyetten mi saflıktan mı anlayamamıştım. Aradan epey bi zaman geçtikten sonra kendisinin ne kadar sorunlu bir tip olduğunu idrak edince o gün yatak odamın kapısının arkasına kadar bakıp neyi/kimi aradığını anladım şaşkınlığımı eşime anlattım gayet doğal karşıladı babasının huyunu biliyor sonuçta... o ayakkabılar da eşime aitti yani açık açık neyle suçlandım hala düşündükçe deliriyorum

Bir kadın kendi cinsini nasıl bu kadar aşağılayabiliyor anlayamıyorum

Boşver takma ya. Böyle gereksiz muhabbetleri eden kadınlara uyuz oluyorum ve beyinlerinin altında çok büyük gizli pislikler olduğunu düşünüyorum ben. Kişi kendinden bilir işi diye çat diye cevap vermek gerek de ozaman insanın adı kötü geline çıkar.

Boşver sen gez toz kudursun

Eşinizin size destek cikmasi cok guzel, onemli olanda bu kyinvalidenizi takmayin kusura bakmayin ama densizlik etmis cidden.. Kac yasinda insanlariz her yere esimizle gidecek degiliz ya.. O zaman bizde kocalarimizi yanliz yolllamayalim sepet gibi gezelim yanlarinda

Kişi kendinden bilir işi hesabı olmuş kaynanan..

Gafile kelam, nafile kelam misali takmaya bile tenezzül etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…