Kayınvalideniz tek başına bir yere gitse eşini aldatacak demek kimerhaba kk üyeleri biz eşimle yıllık izne çıktık 2 hafta kaynanamın yanına geldik. 1 hafta önce yeni geldiğimiz zaman halama gittik oturmaya kaynanam evde sıkılıyor bizimle gezsin düşüncesi ile onu da götürdük. halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim halam da evet artık herkes boşanıyor dedi olayda burda başladı zaten kaynanam da bu devirde aslında kızların gözü açılmayacak heryere tek başlarına gidiyorlar yoksa dedi biri heryere tekbaşına gidiyormuş da kendine sevgili yapmış neymiş adamı annesi çok uyarmış kadın milletine güven olmaz diye ama dinlememis. böyle dedikten sonra moralim çok bozuldu şimdi neden üstüme alınma sebebim de biz daha önce çok problem yaşadık biyere tek gitme konusunda eşimi sürekli arayıp derdi hiçbiryere tek yollama sakin diye bunun için çok defa kavga ettik eşimde en sonunda noktayı koymuştu tek de gider benle de gider diye ben eşime güveniyorum diye ama kaynanam meğer oğlunu aldatacagimi düşünüyormuş
İlk cümlesinden son cümlesine kadar erkek egemen düşünceyi içine sindirmiş, kendi hemcinsini aşağıladıkça, bu düzende yer edinen, cahilliği paçalarından akan biri.
Boyle birine ne söylerseniz söyleyin, işlemez. 14 yaşındaki kızın memelerini elleyip "Evlenmelik olmuş bu" diyen tipler olur ya eski, yıllanmış cahillerden, ahan da kvniz budur. Ve bu insanı kale almaz, dediklerine de sesizden "Yürüyen 16. Yüzyıl konuştu ahaha" diye mırıldanarak geçersiniz.
Şok olmalara değmez.
tam içinden geçenlere tercüme oldunuz . Bende aynen dediginizi yapıyorum duymuyorum takmıyorum yürüyorum yoluma ne düşünecek hiç umursamıyorumİlk cümlesinden son cümlesine kadar erkek egemen düşünceyi içine sindirmiş, kendi hemcinsini aşağıladıkça, bu düzende yer edinen, cahilliği paçalarından akan biri.
Boyle birine ne söylerseniz söyleyin, işlemez. 14 yaşındaki kızın memelerini elleyip "Evlenmelik olmuş bu" diyen tipler olur ya eski, yıllanmış cahillerden, ahan da kvniz budur. Ve bu insanı kale almaz, dediklerine de sesizden "Yürüyen 16. Yüzyıl konuştu ahaha" diye mırıldanarak geçersiniz.
Şok olmalara değmez.
yanımdaymış gibi nasılda biliyorsunuz olayı demi zaten kuzenim yanımdayken dedim oku mutlaka diye birazcık pozitif düşünün hep bi negatiflikKıza öğüt şeklinde söyleyebilirsiniz şunun arkasına dua şeklinde annesini dolduruyoesunuz hoş değil .ayrıca gayet idrak ettim.neyse siz devam edin neyse o .
demekki varmış onda da potansiyel kendi gelini içinbile böyle dusunebildigine goreE iste kendisinde varsa o potansiyel, herkeste oldugunu dusunuyordur :)
kendileri herşeyin en iyisini bilen anne sadeceKayınvalideniz tek başına bir yere gitse eşini aldatacak demek kibazen bu kayınvalideler kendilerinin de bir kadın olduğunu unutuyor
buna sustugum cevap veremediğim için bir haftadır o kadar sıkıntıdayım ki şimdi her lafina bisey diyesim canını yakasim var resmenAyrica konu sahibi biri benim yanimda bu laflari etse , verir cevabini sustururdum
Boyle kadinlari asagilayan zihniyete karsi nasil susabiliyorsunuz anlamiyorum
Ister kv olsun ister kendi annem hic fark etmez alir cevabini otururdu
Aynen öyle herkes bir değil ki kayınvalidemin içine oturdu istediği gibi olmadım diyeYanlış anlamayın da çevremde gördüklerim bambaşka gözü açılmamış diye alıyorlar 16 yaşındaki çocuk denecek yaştakı kızları ben eğitirim der kv eğitmen ya kendisi aklınca.Daha kız hiçbir şey tatmamış hayatta makyaja merakı var yapamamış saç boyatamamış hiç flörtü olmamış sonra hevesleniyorlar biraz büyüynce ortada çol çocuk bir duyuyoruz başkasına kaçmış,aldatmış vs Allah korusun tabi ki her erken evlenen böyle değil ama benim çevrede gördüğüm çogu kişi böyle olduYazık o çocuklara.
Sizin yazdıklarınız bana da o zamanlar anlamadığım daha yeni idrak edebildiğim bir olayı anımsattı. 8 sene önce yeni evlendiğimde sokak kapımızın önünde bir çift erkek ayakkabısı gören kp kapıyı çalıp müsait miyim diye sormadan içeri girip tüm odaları gezip, hatta yatak odamın kapısının arkasına kadar bakıp sonra çıkıp gitmişti. İyi niyetten mi saflıktan mı anlayamamıştım. Aradan epey bi zaman geçtikten sonra kendisinin ne kadar sorunlu bir tip olduğunu idrak edince o gün yatak odamın kapısının arkasına kadar bakıp neyi/kimi aradığını anladım şaşkınlığımı eşime anlattım gayet doğal karşıladı babasının huyunu biliyor sonuçta... o ayakkabılar da eşime aitti yani açık açık neyle suçlandım hala düşündükçe deliriyorummerhaba kk üyeleri biz eşimle yıllık izne çıktık 2 hafta kaynanamın yanına geldik. 1 hafta önce yeni geldiğimiz zaman halama gittik oturmaya kaynanam evde sıkılıyor bizimle gezsin düşüncesi ile onu da götürdük. halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim halam da evet artık herkes boşanıyor dedi olayda burda başladı zaten kaynanam da bu devirde aslında kızların gözü açılmayacak heryere tek başlarına gidiyorlar yoksa dedi biri heryere tekbaşına gidiyormuş da kendine sevgili yapmış neymiş adamı annesi çok uyarmış kadın milletine güven olmaz diye ama dinlememis. böyle dedikten sonra moralim çok bozuldu şimdi neden üstüme alınma sebebim de biz daha önce çok problem yaşadık biyere tek gitme konusunda eşimi sürekli arayıp derdi hiçbiryere tek yollama sakin diye bunun için çok defa kavga ettik eşimde en sonunda noktayı koymuştu tek de gider benle de gider diye ben eşime güveniyorum diye ama kaynanam meğer oğlunu aldatacagimi düşünüyormuş
Boşver takma ya. Böyle gereksiz muhabbetleri eden kadınlara uyuz oluyorum ve beyinlerinin altında çok büyük gizli pislikler olduğunu düşünüyorum ben. Kişi kendinden bilir işi diye çat diye cevap vermek gerek de ozaman insanın adı kötü geline çıkar.merhaba kk üyeleri biz eşimle yıllık izne çıktık 2 hafta kaynanamın yanına geldik. 1 hafta önce yeni geldiğimiz zaman halama gittik oturmaya kaynanam evde sıkılıyor bizimle gezsin düşüncesi ile onu da götürdük. halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim halam da evet artık herkes boşanıyor dedi olayda burda başladı zaten kaynanam da bu devirde aslında kızların gözü açılmayacak heryere tek başlarına gidiyorlar yoksa dedi biri heryere tekbaşına gidiyormuş da kendine sevgili yapmış neymiş adamı annesi çok uyarmış kadın milletine güven olmaz diye ama dinlememis. böyle dedikten sonra moralim çok bozuldu şimdi neden üstüme alınma sebebim de biz daha önce çok problem yaşadık biyere tek gitme konusunda eşimi sürekli arayıp derdi hiçbiryere tek yollama sakin diye bunun için çok defa kavga ettik eşimde en sonunda noktayı koymuştu tek de gider benle de gider diye ben eşime güveniyorum diye ama kaynanam meğer oğlunu aldatacagimi düşünüyormuş
Kişi kendinden bilir işi hesabı olmuş kaynanan..merhaba kk üyeleri biz eşimle yıllık izne çıktık 2 hafta kaynanamın yanına geldik. 1 hafta önce yeni geldiğimiz zaman halama gittik oturmaya kaynanam evde sıkılıyor bizimle gezsin düşüncesi ile onu da götürdük. halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim halam da evet artık herkes boşanıyor dedi olayda burda başladı zaten kaynanam da bu devirde aslında kızların gözü açılmayacak heryere tek başlarına gidiyorlar yoksa dedi biri heryere tekbaşına gidiyormuş da kendine sevgili yapmış neymiş adamı annesi çok uyarmış kadın milletine güven olmaz diye ama dinlememis. böyle dedikten sonra moralim çok bozuldu şimdi neden üstüme alınma sebebim de biz daha önce çok problem yaşadık biyere tek gitme konusunda eşimi sürekli arayıp derdi hiçbiryere tek yollama sakin diye bunun için çok defa kavga ettik eşimde en sonunda noktayı koymuştu tek de gider benle de gider diye ben eşime güveniyorum diye ama kaynanam meğer oğlunu aldatacagimi düşünüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?