- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.981
günaydın günlükçüm, bugun ankaraya gidiyoruz, hani demiştim ya görümcem hamile diye,
kayınvalidemler de orda, yani heyeti umumiye toplanmış, nezaket icabı bizi de çağırıyorlar
oysa benim içimde ne fırtınalar kopuyor, hangi gemiler limanı terkediyor kimsenin haberi yok
çok yalnız olduğumu düşünüyorum be günlük, çok yalnızım, bu gözek danası da sabah sabah
darmadağın etti beni
bende annemi özledim, birlikte olduğumuz tek nokta şu pcnin ekranı, bıktım yoruldum gurbette yaşamaktan, onların hasretiyle yanıp tutuşmaktan
...
Ben geldim günlükkkk
Nerdesin kız sen deediğini duyar gibiyim çok mu özledin beni :icecream: geziyorum günlük memleketime geldim sınavlarım bitti ya biraz stres atayım dedim.Burdan da samsuna geçcem yarın orda bi arkadaşım var uzun zamandır çağırıyodu bende gün bugündür dedim kararımı verdim yarın oraya gitcem ordan da ankaraya gitcemmalesef ki gerçeklerden kaçılmıyor günlük.Dönüşte yoğun bir tempo beni bekliyor.Tezimi bitirmem lazım hemen sonrada kpssye asılmalıyım biran önce.2 buçuk ay kalmış günlük çok az bir süre günler geçip gidiyo benim de bu zzamanı iyi değerlendirmem lazım.
Böyle işte günlük şimdi evimde kendi yatağımda kucqağımda laptop sana yazıyorum keyfim yerinde sevgilimle küstük ama artık takmıyorum bugünlerimi üzüntüyle geçiremem. Ben buraya geldim yarın da samsuna geçecem ya tüm huysuzluğu bu yüzden biliyorum :icecream: ankaraya gidince alırım ifadesini fazla üstüne gitmemek lazım.Anneme babama kavuştum günlük çok özlemişim babam da çok özlemiş beni kısa kaldım bu sefer ama olsun bu bile iyi geldi.
Hadi görüşürük günlük ankaraya dönünce yazarım sana a.s.
günlükün cekuya cevabıdır...
tatilinin keyfini çıkarsın...tez hazırlama telaşının da hatta kpssye hazırlanmanın bile...
bak betty nekadar özlüyor o günleri...
o da girecek kpssye ama bak hergün burda...
üstelik kocasıyla eski puanını alabilmek üzere iddiası bile var ama çalışıyormu hayır...
2.5 ay yeter de artar bile...
1.5 ayda çalışmış betty...çok da iyi puan almış...
sıkmasın kendini...
offf günlük offfff
biliyorum başını çok şişiriyorum derdimle o yüzden dün uğramadım sana :çok üzgünüm:
dün kötü bir gündü çünkü
yazmıştım sana hatırlarsın ex aşkım buluşmak istiyor diye ve de dayanamayıp kabul ettim diye
ve o angut varya akşama kadar bekletti ve aramadı
sinirimden aramıyacağımı da biliyor
zaten arkadaşlarım buluşmayı kabul ettim diye çok kızmıştı belki de hayırlısı bu bilmiyorum günlük:sm_confused:
ama bu kadar sorumsuz olunmaz dimi haksızsam söyle lütfen
buluşmayı isteyen kendisi ertesi günü aramayıp bekleten yine kendisi
aklıma saçma sapan şeyler geldi numarası farklıydı acaba biri benle dalga mı geçti dedim fisfisfis
ve dün dayanamayıp msn ye tekrar ekledim aramam çünkü
ne göreyim ordaaaa hemen konuya girdim ve sordum senmiydin o?
evet
tamam bende bunu öğrenmek istemiştim dedim:1closedeyes:
ve başladı çok üzgünüm vakit ayıramadım yeğenim hastalandı evde kimse yoktu ben ililendim Dr.a götürdüm falan filannnn
yaa günlük tamam tesrlik olabilir onu anlıyorum ama insan haber vermez mi
karşındakide insan dimi akşama kadar gözüm tlf.da kaldı yaa senağlamabunu haketmiyorum dimi .....
o sinirle herşeyi saydım ve benim için öldüm bana ait ne varsa sil bir daha da beni arama dedim günnükçüm evet kankam diyemezsin demişti ama dedimmmmm :çok üzgünüm:
ben kimseyi kırmak istemiyorum günlük ama zorla damarıma basıyorlar yaaa
hele ki değer verdiğim bir insan
veeee sonuç olarak sildim gitti günlük sinirliyim halaaa
ama üzgünümde off ya beynimi herşeyimi resetlemek istiyorum günlük senağlama
kafasını kıracam bu watebilmemne nin....:mymeka::mymeka:
sinirlendirdi beni...
ne diye bekliyorsun...
sen gündelik hayatını yaşa...ararsa gideceksen gidersin....
hayret haaa...
anam bu küçük de değil benlen yaşıt nerdeyse...
annem derdi hep kız aklı su aklıdır diye...hakkaten öyle haaa...
neyse şimdilik silmişmiş bakalım kaç gün gidecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?