- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.001
Günaydın hayırlı cumalar günlükcüğüm;
ben geldim ama okuyup geçtim hep..
Betticiğimi Allah korumuş he! Korkutmasın beni ya çok üzüldüm..benneyaptımki
Mahbişin iyi olduğunu okudum pek sevindim..:1rolleyes:
Kuzum olur be öyle hasta da olacak,iyi de olacak,adı üstünde çocuk,üzme tatlı canını:teselli:
Ayrıca Su'yu burada görmek ne güzel,daha sık gelsin lütfen,özlüyorum kendisini..Şeniz
Bana gelince Sevgi Kelenbeği Kocam ve ben evin içinde pır pr prrrrrr şeklindeyiz...
Gelenlere,sevenlere,dostlara selam olsun
Günaydın hayırlı cumalar günlükcüğüm;
ben geldim ama okuyup geçtim hep..
Betticiğimi Allah korumuş he! Korkutmasın beni ya çok üzüldüm..benneyaptımki
Mahbişin iyi olduğunu okudum pek sevindim..:1rolleyes:
Kuzum olur be öyle hasta da olacak,iyi de olacak,adı üstünde çocuk,üzme tatlı canını:teselli:
Ayrıca Su'yu burada görmek ne güzel,daha sık gelsin lütfen,özlüyorum kendisini..Şeniz
Bana gelince Sevgi Kelenbeği Kocam ve ben evin içinde pır pr prrrrrr şeklindeyiz...
Gelenlere,sevenlere,dostlara selam olsun
Ben çözdüm...
Lalenin yüreği güzel
günlük yaaa...
nedir bu laleden çektiğimiz...
onu gören geliyo...aman yaaa....
çok kalabalık oldu çok...hayır kadında bir karizma olsa neyse...
ayyy Allah seni inandırsın bir gün boyunca karşılıklı oturduk ağzımızı bıçak açmadı...
yanık çaylar bayat kahveler geldi geldi gitti...konuşacak bişeyimiz yokki...mecburen iç babam iç...
güzellik yok hava yok kokoşluk yok nezaket zerafet hiç yok...hayır ne buldular onda çözemedim gitti...
buralardadır kesin...saklan sen görmesin bunları....
günlük yaaa...
nedir bu laleden çektiğimiz...
onu gören geliyo...aman yaaa....
çok kalabalık oldu çok...hayır kadında bir karizma olsa neyse...
ayyy Allah seni inandırsın bir gün boyunca karşılıklı oturduk ağzımızı bıçak açmadı...
yanık çaylar bayat kahveler geldi geldi gitti...konuşacak bişeyimiz yokki...mecburen iç babam iç...
güzellik yok hava yok kokoşluk yok nezaket zerafet hiç yok...hayır ne buldular onda çözemedim gitti...
buralardadır kesin...saklan sen görmesin bunları....
merhaba günlük.. buda benim sana ilk yazisim.. ama kendimden bahsetmicem simdi.. benim baska bi sorum var.. sorarmisin betty ye laale onun analttigi gibi cekici olmayan, karizma olmayan, gün boyu konusmayan biriyse.. o hangi nedenle onunla bulusmus hee??
celiski var celiskiii
bende sahsen laalenin yazilarini severk okuyorum.. sIKI takipcisiyim kendinin.. o bilmesede.. ama psssst sen söyleme ona :1ninca:
cevap vereyim...mecbur kaldım...
iş için izmire gittim...burdan da yazmış bulundum...duymuş kendisi...lütfeeennnn lütfeeennn deyip durdu...
e neyapayım...reddedemezdim...
üstelik ben çeşmedeydim...taaa oraya kadar geldi beni aldı...
nasıl kaçayım...
ama bidaha olmaz sanırım...
ay tüm gün yanık çay içirdi bana diyorum ayy...
bayat kahve içirdi falıma bilem bakmadı diyorum...ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?