slm günlük,
keşke bende beni mutlu eden şeyleri yazmak için gelseydim ama olmadı işte içimi dökmeye geldim,1 hafta öncesine kadar ne güzeldi her şey rüya gibi bir tatilden dönmüştük,eşim askerden gelmişti hasret bitmişti ve bizi güzel günlerin beklediğini sanmıştım,yanılmışım hemde çok ....
eşim dün evden ayrıldı,kafasında bitirmiş bizi çünkü ailesi daha baskın gelmiş,oysa ki ben nelerden vazgeçtim onun için,bu evde ne kadar emeğim var,bu evlilikte ne kadar emeğim var,çocuk istiyorduk hep,bende sorun var sanıyordum o da öyle sanıyordu ,doktora giden hep bendim,birşey bulamadılar,en sonunda eşim gitti ,ondaymış sorun ki ben bunun gayet normal olduğunu her zaman yanında olduğumu,çocuk ister olsun ister olmasın önemli olanın hayatta ikimiz olduğunu söyledim hep,ameliyat oldu,askere gitti geldi,çocuk hayalleri kurmaya başladık,mutluyduk ya da o beni bende kendimi mi kandırıyordum,her şey planlıydı da ben mi farkında değildim,evlendiğimizden beri annesi ve ablalarının laf sokmalarına sesimi çıkarmadım bana yakışmaz dedim,eşime kıyamadım ama dün eşim onların yanına gitti ve akşam gelince bana bunları söyledi ,bitirmiş kafasında her şeyi,ailem yanımdaydı çok şükür,bana destek oldular,sen elinden geleni yaptın ama olmadı dediler,içim çok acıyor,canım yanıyor,ben onun için işimden vazgeçtim,çocuk için çalışmayayım,kendim bakarım çocuğuma dedim,ne büyük aptallık etmişim,ben işimi bırakınca beni ezmeye sindirmeye çalıştı,ailesinin daha çok sesi çıktı,ah ah seni çok sevdim,ben hiç bir yerimde bitirmemiştim seni sense kafanda bitirmişsin belki yüreğinde de bitti ne yapalım 6 yıldır hep aynı şeyler biraz mutlu oluyoruz hazmedilemeden burnumuzdan geliyor,ben şimd io eve nasıl girerim her yerde senden bir iz nasıl dayanırım bilmem ama tek bildiğim güçlü olmam gerektiği,önce bir iş bulup çalışmam gerisi ailemin desteğiyle gelir sanırım,kapanır mı bu yara bilmem ama zamanla kapatmalıyım yoksa dayanamam...
inşallah hamile değilimdirbu dilek ne kadar kötü ki ben bunu bu ay için hamileolsam babalar günü hediyesi olurdu diye dua etmiştim,hamileseysem de taşıyam aldırmaktan başka çarem olmaz...
her şey yalanmış bir tek ben gerçekmişim.....