herkes ne kadar mutlu günlük neden bir tek ben mutsuzum...
aldığım ilaçlar uyuşturuyor beynimi ağlamak isiyorum ağlayamıyorum,etkisi geçince şapır şapır başlıyorum yine,ben ağlıyorum annem de ağlıyor boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye,içim çok sıkılıyor,kocaman bir sıkıntı geldi düştü yüreğime,gittiğinden beri aramadı,umrunda değilim ailesiyle birlikte mutlu mesut yaşıyorlar,aklım almıyor mantığım kabul etmiyor bizim onlardan başka evliliğimizde hiç bir sorun yoktu ki bir neden midir onları seçip 6 yılı silip atmak,insanların o kadar büyük dertleri varken yine de sabredip şükredip ayrılmıyorlar birbirlerinden,çok zoruma gidiyor bu sebebten ayrılmak ne bir sağlık sorunumuz var ne maddi sıkıntımız ne de çocuğumuz olup da onun herhangi bir sıkıntısı ,anlayamıyorum,beynim durdu,madem öyle neden benimle evlendin,hep kalsaydın ailenle yaşasaydın bir ömür boyu mutlu,beni neden mutsuz ettin...
kocaman bir valiz götürdün içinde giysilerin,elbise dolabında bomboş askılar sallanıyor her açtığımda,tokat gibi vuruyor hep çıkan sesleri,hafta içi geri kalan eşyalarımı almaya gelirim demişsin,demekki dönüş yok,beni birtek kafanda değil yüreğinde de bitirmişsin,dayanmam lazım Allahım ne olur bana sabır ver,çok sevdim hemde çok dilim her ne kadar beni istemeyeni bende istemem desede yüreğime diyecek sözüm yok,bu evde herşeyi ikimiz yaptık,her eşyada her şeyde emeğimiz var,kolay kurmadık bu yuvayı gece gündüz çalıştık,bir evimiz olsun diye,şimdi bunları elinin tersiyle itmek ne kadar kolay geliyor sana,ben hepinizi Allaha havale ettim,bu güne kadar sesimi çıkarmadım bundan sonra da çıkarmam,bu dünyada mutlu olsanız bile diğer alemde ne olacağınızı Allah bilir,ama ben hakkımı helal etmiyorum hiç birinize,benim ahım var üzerinizde,Rabbim büyük ona sığınıyorum sizin şerrinizden,ben şu an ne kadar mutluysam sizde o kadar mutlu olursunuz inşallah....
herkes bize gıpta eder,özenirdi,birbirinizi ne kadar çok seviyorsunuz,örneksiniz bu dünyada derlerdi,ben bu ayrılığı kabullenemiyorum ki herkese kabul ettireyim...