Günlük kız, naberzemuszemus
Aslında hafta sonum çok da iyi değildi ama ben enerji doluyum.
Bugün çok kokoşum. saçlarımı da kestirdim, zemuszemus
Dün kiraya verdiğimiz evi su basmış, alt kat komşu aradı da haberimiz oldu. Onlara da gelmiş su, o kadar berbattı yani.:gitme: İnsan şehir dışına çıkınca vanasını bilmem nesini kapatmazmı.:mymeka:, neyseki yakınları geldi de eve girdik de boşalttık suyu. O kadar rahat insanlarki, hiiiç umurlarında değil. Kabarıcak kesin parkeler, dolaplar filan.:çok üzgünüm:, Adam yaptırırız dedi ama
Tatile çıkıcaz ya bu hafta sonu accuk bişeler alayım dedim kendime. Ama aldıklarım biraz açıkmı oldu ne, sonra pişman oldum aldığıma.benneyaptımki
Günlük kız, kanımca kayınvalidelerde takılacak bize tatil için. Benim yağuşuhlum da "sizde gelin anne dinlenirsiniz" dedi. Yav iyi tamam gelsinlerde, ben nasıl rahat edicem onların yanında. Niye hiç bunu düşünmüyorsun benim düşüncesiz kocam:asigim::mymeka: Annen neyse de babanın yanında nasıl güneşlenicem, bikini filan giyememki
lmaz::sm_confused: offff inşallah vazgeçerler gelmekten, gerçi kesin olarak gelicez demediler ama nolur başka zaman gitsinler:Saruboceq:
haaa tatil maceralarımız bitmedi daha gitmedik amakaydirigubbakcemile3, saygıdeğer kocamın halası da benide götürsünler diyormuş. İyide onca yol, nasıl olacak. Ne güzel bebelerime arkada yatak yapacaktım, diledikleri gibi yatıp kalkacaklardı, halada gelirse bebelerim helak olur. Hala sen bizle gelme seni otobüse bindirelim filan mı desem.benneyaptımki
Amaaaan iyiki bir hafta kaçalım dedik şu Ankara'dan takılmayan kalmadı anasını satiyim beşakkıdı