- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #14.681
Not: Aslıcım yarınki özel güzel ve en heyecanlı gününde sana mutluluklar diliyorum ilk adımı atıyorsunz artık yeni gelin moduna yavaş yavaş girebilirsinn, eminimki çok güzel alımlı ve prensesler gibi olucaksın yarın akşam... Yarın tüm gün sizin gününüz olucak herkes etrafınızda dönücek herkes sizin için orada buluncak ve sizin en özel en güzel gününüz olucakk ÇOK MUTLU OLUN ARKADAŞIMMMM RABBİM AYIRMASIN SİZİİİ:Saruboceq::asigim:
Günnüşüm çok heyecanlıyım hala...
Bugün Canım KK Dostlarım olmasaydı ne olurdum bilmiyorum
Canım Gamzem güzel yazın için sonsuz teşekkürler canım
mutluluğumu paylaştın mutluluğum 2 kat arttı inan
Ben çok şanslıyım günnük yaa..
canım gamzem var
nurumm varr...
melisim vaar..
derenimmm varr...
gözdemm varr..
hazanım vaarr..
handem varr..
varda var walla...
allahım hıc bırını basımdan eksık etmesın..
tatlıslarım benem yaa :asigim:
Face'de doğum günü hatırlatmanı okuduğumdan beri karnıma tekmeler yiyorum. Ben unutmuştum! Yarın senin doğum günün....
Sen bir mesaj atıp sessizliğe boğulurken, ben de kendimi atmak istiyorum, bilinmezliğe. Senin olmadığın bi yer, lanet silüetini görmediğim bi yer, kalbimi boğamayacağın bi yer olmalı!
İçimdeki sıkıntı dayanılmaz olunca dedim bari şu face'den tanıştığım B.'ye sarayım. {bknz blog: neydi ki bu?} Msn'den takip ediyorum, durumunun çevirimiçi olmasını bekliyorum. (görüşelim mi dicem üstü kapalı) Bir ara sıkıldım duşa girdim, döndüğümde yok olmuş. Face'e bi bakıyım dedim belki vardır, zaten sevgilisi de çirkin, arasam bu gece çıkarız diye düşündüm. Düşünmez olsaydım! Bunlar yeni foto eklemiş face'e. Kıza bi baktım, ohaa benim makyajlı halimden bile güzel! Evrim mi geçirmiş yahu? O kadar da dalga geçtim kızla arkadaşlarıma fotosunu gönderip.
-Şuna bak teyzesi gibi duruyo hahah
-E5 teki kadınlardan farkı yok belki onların bir üst modeli
-Ben bu çocuğu bu ucubeden ayırıp bir ayda tavlarım hahah
Ama onlar da katılmıştı bana((
-Travesti gibi lan!
-Yollu bu yolluu...
Şimdi ne oldu? Katze kaldı yine bir başına. Yarım saat önce onu arama hayalleri kuran ben, bu fotoları görünce ışık hızıyla vazgeçtim. Ani karar değiştirmezsem sanırım bugünü laptop dizimde, doğum günü şarkıları dinleyerek geçireceğim((((((((((
Dipnot: Ha, bir de kız Ankara'da değilse ayırmam daha kolay olur falan diye düşünüyodum ama ankarada olduğu da garantilenmiş oldu. Şimdi de amaan cimriydi zaten diye avutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?