- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #14.721
Günnüş varyaa bu kızzz herşeyii hakediyorrrr öyle bir yüreği öyle bir kalbii varkiiiiiiiiii ben onu msndende facedende birebir tanıyorummm yüzünün güzelliğiiii kadarr kalbidee dostluğudaa harikaa bir insan...
aslımm sana dediğim gibi gün hasanla senin günün herkesler siizin için orda olucak ve saana dediğim gibi yarının yorgunluğunu akşam yatağına yattığında sağ parmağına baktığında atıcaksınnnn, yarın hasanı karşında takım elbiseyle gördüğünde gözlerinin içi dahada bir parlicak eminim, aslında biliyomusun bunlar sizin için formalite fakat yarınında bi özelliği güzelliği var kuzum.. SıZıN ZATEN HASANLA GÖNÜL NıKAHINIZ VARDI.... yarın tüm gün aklımda olucaksınnnn bebeğimmm, yatcaz kalkcazz aslı ve hasanın birbirlerine vericeği söz günü başlicakk aşkınızın sevginizin simgesiii birbirinize ait olduğunuzun simgesi sağ parmaklarınızda olucaak.. ıYı GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ALLAH NASıP ETTıYSE ıNŞALLAH DÜĞÜNÜNÜZÜDE GÖRMEYı NASıP OLURR.. BU GURURU YAŞAMAK ÇOK GÜZEL OLSA GEREKK HEM SENıN HEM AıLEN AÇINDAN.. Darısı benim ve benim gibi bekar olan tüm herkese diyor ve resimleri dört gözle bekliyorum canım Dostum...
RABBıM SıZı ıKı CıHANDADA AYIRMASINNN :Saruboceq:güzel kalpli canım arkadaşımmmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?