- Konu Sahibi reyhantuana
-
ranıp hoş görünüyorsun özellikle saçlar.aslı x sen de öyle. özellikle omuzlar.bravo.
benim yaptıklarım:
hergün duş, nemlendirici, roll on, güneş kremi (yaz kış sebamed marka), yarım saat yürüyüş,yeşil çay, parfüm (CK euphoria), hafif makyaj
haftada bir maske (yüz, vücut, saç )
ayda bir kuaför (boya ve kesim-saçlarım fotoğraftaki arkadaşınkiler kadar uzun ama siyah ve dalgalı), manikür pedikür ( kendim yaparım ), yüzme (maalesef ayda bir ,ancak vaktim oluyor)
40günde bir lazer epilasyon
ayrıca asla çok ve yağlı yemem. çok dikkat ederim ( boyum 170 kilom 56 sanırım normal:)
vazgeçemediklerim gül suyu tonik, yeşil çay, deniz tuzu, çam terebentin esansı ve menekşe yağı, kırmızı oje ve somon ruj:)))
şimdilik aklıma gelenler bunlar
buarada foto koyamadım url çıkıyor bende. allah allah yapamadım çok tuhaf
Öncelikle güzelliği sadece sürüp sürüştürmek olarak düşünmüyorum ben.
Mesela ;
* Özel bir durum olmadığı sürece gece çok geç yatmamaya özen gösteririm,uykusuz ve yorgun gözükmemek için.
* Günde mutlaka 2,5 - 3 litre su içerim,bu asla değişmez
* Sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltımı yaparım,çok geç kalmısam,şeftali,karpuz gibi meyveler yerim.
* İki günde bir duş alırım,her gün saç yıkamak saça zarar veriyor.her sabah,uyanır uyanmaz mutlaka akşam duş almış olsam bile saçımı toplar bedenimi duş jeliyle yıkarım,duştan çıkmadan önce duşu hafif soğuk yaparım.
* Duştan çıktıktan sonra mutlaka bütün vucuduma nemlendirici kremler sürerim.
* Ellerimin bakımını mutlaka yaparım,ojesiz dolaşmam,kırmızı renk favorimdir.
* Ağdasız dolaşmam,üç haftada bir mutlaka kuaförüme ağdaya giderim.
* Fönsüz dolaşmam
* rimel,ruj hafif allık olmadan kendimi iyi hissedemem.
Ve daha buna benzer bir çok düzenli olarak yaptığım şeyler var.. siz karar verin nasıl gözüküyorum :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?