- Konu Sahibi reyhantuana
-
her gün yarım saat yürüyüş,her şeye faydası var gerçekten ciltinize saçınıza bile çünkü dolaşım düzenleniyor.
Şampuanıma 1 kutu doğum kontrol hapını toz haline getirip karıştırıyorum.(gürleştiriyor)
Yüzüme toz şekeri suyla karışıp sürüp ovuyorum (cilti çok düzgünleştiriyor.)
Her gün bir tane medobiotin hap (saç için kipriklerimi bile gürleştirdi he he he.)
birde çinko hapı içicem ( cilt kusurlarını engelliyo sivilce çatlak gibi mesela saçada faydası var)
Yakinda seni sahnelerde görürsek hic sasirmayiz yerimseniben
ceku canım bu medobiotin nasıl bi hap gerçekten saçlarına ve kirpiklerine faydası oldumu arkadaşım,doktor mu verdi , benimde saçlarım çok dökülüyo kullansam iyi gelir mi ? bilgilendirirmisin beni[/QUOT
kızlarr iyi bir tavsiyede bulunayım sizeee
aktarlarda ÇAM TEREBENTİN var.bu saç çıkarmaya birebir.ayrıca dökülmeyi de önlüyo.ya şampuana koyup karıstırıyosun ya da ellerınle başına sürüp masaj yapıyosun 1 hafta
kızlar ben bişey sorucam size konuyla alaksı yok ama..ben bi konu açtım..ama tag yapmamışım bulamıyorum..proflimden buldum ama..ama benden başkası sanırım bulamıycak napim şimdi
ayben kim ya =) ??
ya saka bir yanada anlattigin sac tipi bendede vardi bir ara.. benimki siyah ama, buyuk bukleli uzun sayilirdi.. ama tutamadilar tabi beni kestim kestim kestim duzlestirdim sekilden sekile soktum derken simdi eski halini øyle bir arar oldumki..
Sen sen ol sakin duzlestirici kullanma saci mahvediyo..
Simdi uzatmaktayim tekrar, insallah cabuk ve guzel uzar
her sabah cildimi önce ılık suyla sonrada soguk suyla yıkarım.İşe gittiğim için makyaj yapamadn önce nıveanın su bazlı yüz kremini sürerim.daha sonra allık rimel ve likit rujumu sürerim.koyu renkleri sevmem kumral olduğum için şeftali dogal tonları kullanırım.beni hadise beyonce ve shakıra ya benzetırler.üçünün karısımı olduğumu soylerler.saçlarım kıvırcık ama cok değil beyonce nın saçları gibi uzun kumral aralarında ışıltılı sarılar var shakıranın ki gıbı.. saclarımı 3 gunde bır yıkarım mutlaka sac kremımı surerım,banyoda sacım ıslakken tararım. ıyıce vucudumu keselerım palmolıve spa duj jelıyle.banyodan sonra saclarımı ve vucudumu kurulayıp kurutmam nemını cekene kadar beklerım.nemlendırıcı mutlaka surerım saclarıma da havlu sararım sabaha kadar oyle kalır.dans etmeye bayılırım bu yuzden vucudum bıcımlı ve kıvrımlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?