kız sen de kalıkıyo musun sabah namazınaben bi zamanlar teheccüde de kalkıyodumm
tabi ki canım boynumuzun borcu,ama şimdi kalkmıyorum tabii
sen de okudun mu bi yerlerde ben de kuran kursu çıkışlıyım
hıı onu mu soruyorsun,evet okudum ben de kuran kursunda
tabi ki canım boynumuzun borcu,ama şimdi kalkmıyorum tabii
Allah kabul etsinkonu geldide yazim tipimden bakildiginda hic belli olmasada 1 bucuk senedir bi fiil namaz kiliyorum bendeisten sonra kaza oluyor ama ne yapalim.calismadigim donem bos bos otururken gecen sene evde ee ne bekliyorum baslayayim bari dedim birde istanbulda tobe aldirdilar bana ole basladim cok sukur..
ama kilik kiyafetime cok yansimadi cok cok acik giyinmem ama dikkat ettim genelde..
allah affetsin bazen cok yorgun ve rahatsiz oldugumda vakit kaciriyorum evde ama kafami kaldiracak halim olmuyor...
gunaydin bayanlar
sabah sabah icimdeki sindirdigim canavari ortaya cikartip teror estirtiler valla...salon kadini cizgimden acayip kaydim..hamile hamile yapilirmi bu bana oysa ne guzel pozitiftim.....
merkez ofisten volumu yuksek hata arayan bir mudur amcayla beni karsi karsiya getirdiler...sizmisiniz getiren sulalelerini mix yaptim valla...
bugun doktora gidiyorum kontrolum var birde testin sonuclari cikacak onu bile unutturdular...
...
sana da günaydın cnm.......
ani giris yaptim dimi hala gerginim nese bugun guzel bir gun nasilsin
iyiyim cnm...
uykusuzluk dışında
ben ne zaman uykuya kanıcam ya:84::84::84:
ka aylık cnmvalla sabah bende senin gibi uyandim saat 6:30 uyanip biraz daha sallayim dedim esimin durtmesiyle 6.45 uyandim uzun uzun disari bakip revami bu bana ne guzel guzel uyumak vardi zaten gece yatamamisim...surekli tuvalet molasi oy oy az kaldi sabret diye geciriyom valla gunumu
ka aylık cnm
bu hafta 3 bucuk aylik oldu kocaman olmus bebisim simdi gidicem kontrole birazdan cikicam....geldigimde yazarim insallah bakalim ne diyecek doktor...test sonuclarini alicam...insallah hersey yolundadir dua et teyzesi...hadi gorusurusurs...
the imamniye merak ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?