Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

gunaydin bayanlar

sabah sabah icimdeki sindirdigim canavari ortaya cikartip teror estirtiler valla...salon kadini cizgimden acayip kaydim..hamile hamile yapilirmi bu bana oysa ne guzel pozitiftim.....
merkez ofisten volumu yuksek hata arayan bir mudur amcayla beni karsi karsiya getirdiler...sizmisiniz getiren sulalelerini mix yaptim valla...

bugun doktora gidiyorum kontrolum var birde testin sonuclari cikacak onu bile unutturdular...
...

tabi ki canım boynumuzun borcu,ama şimdi kalkmıyorum tabii

konu geldide yazim tipimden bakildiginda hic belli olmasada 1 bucuk senedir bi fiil namaz kiliyorum bende isten sonra kaza oluyor ama ne yapalim.calismadigim donem bos bos otururken gecen sene evde ee ne bekliyorum baslayayim bari dedim birde istanbulda tobe aldirdilar bana ole basladim cok sukur..

ama kilik kiyafetime cok yansimadi cok cok acik giyinmem ama dikkat ettim genelde..

allah affetsin bazen cok yorgun ve rahatsiz oldugumda vakit kaciriyorum evde ama kafami kaldiracak halim olmuyor...

Allah kabul etsin

sana da günaydın cnm.......

iyiyim cnm...

uykusuzluk dışında

ben ne zaman uykuya kanıcam ya:84::84::84:

valla sabah bende senin gibi uyandim saat 6:30 uyanip biraz daha sallayim dedim esimin durtmesiyle 6.45 uyandim uzun uzun disari bakip revami bu bana ne guzel guzel uyumak vardi zaten gece yatamamisim...surekli tuvalet molasi oy oy az kaldi sabret diye geciriyom valla gunumu

ka aylık cnm

bu hafta 3 bucuk aylik oldu kocaman olmus bebisim simdi gidicem kontrole birazdan cikicam....geldigimde yazarim insallah bakalim ne diyecek doktor...test sonuclarini alicam...insallah hersey yolundadir dua et teyzesi...hadi gorusurusurs...

dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…