doktordan geldim kizlar kadin 1 kan hapini daha dayadi valla bana et balik yiyemiyorum falan diye....testlerin sonuclari icin 2 hafta sonraya tekrar 3 lu test icin gun verdi...gel hepsine tekrar bakalim diye normalde bir problem yokmus cok sukur..ama sonuclari goremedim iste...neyse icim rahat cok sukur artik hayirlisi olsun...
doktordan geldim kizlar kadin 1 kan hapini daha dayadi valla bana et balik yiyemiyorum falan diye....testlerin sonuclari icin 2 hafta sonraya tekrar 3 lu test icin gun verdi...gel hepsine tekrar bakalim diye normalde bir problem yokmus cok sukur..ama sonuclari goremedim iste...neyse icim rahat cok sukur artik hayirlisi olsun...
Çok şükür canım
Doktor hala cinsiyeti göremedi mi ?
Bekliyoruz teyzeleri olaraktan mavi mi örelim pembe mi
gecmiş olsun cnım.sorunun neydi ki senın? bende sabah gıttım doktara. bogazım cok kotu yanıyordu. dun gece öksürmekten bi hos oldum. antıbıyotıkle bogaz spreyı verdı :2::2:
geçmış olsun cnm.bende boğaz pastılıyle gecırdım.
pastil bana cok acı gelıyor canım ya. spreyde nanelı ama yıne de pastıl kadar acı gelmıyor . ınsallah gecer bır an once
ben lımonlusunu kullandım geçırdı.dr gıtmekden kurtuldum.benım kuzucuk uyandı gorusuruz kızlar...
slm denızcım...nasılsın.kız olursa gelın adaylarının sayıyı artıyo.seç begen al. dermişimmmmallah hepısıne guzel bır yaşam nasıp etsin.
geçmiş olsun cnm.balık yıyememen kotu bu ayda bebegın zekasını çok etkılıyormuş.eşim bana sureklı sazan,hamsi,alabalık yedırırdı neredeyse yıyemez olmuştum artık.onu ilaçlarla takvıye edıyolar demekkı.neyse canım bır sorun olmasında.cinsiyet yok dımı ...
ya ben yeniyim bu forumda herkes ne kadar havalı böyle kaç yere mesaj yazdım kimse bi cevap bile vermiyo. artık hepsi birbirini tanımiş kendi kendilerine muhabbet edip gidiyolar .çok can sıkıcı yaniii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?