Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

doktordan geldim kizlar kadin 1 kan hapini daha dayadi valla bana et balik yiyemiyorum falan diye....testlerin sonuclari icin 2 hafta sonraya tekrar 3 lu test icin gun verdi...gel hepsine tekrar bakalim diye normalde bir problem yokmus cok sukur..ama sonuclari goremedim iste...neyse icim rahat cok sukur artik hayirlisi olsun...

gecmiş olsun cnım.sorunun neydi ki senın? bende sabah gıttım doktara. bogazım cok kotu yanıyordu. dun gece öksürmekten bi hos oldum. antıbıyotıkle bogaz spreyı verdı :2::2:

Çok şükür canım
Doktor hala cinsiyeti göremedi mi ?
Bekliyoruz teyzeleri olaraktan mavi mi örelim pembe mi

geçmiş olsun cnm.balık yıyememen kotu bu ayda bebegın zekasını çok etkılıyormuş.eşim bana sureklı sazan,hamsi,alabalık yedırırdı neredeyse yıyemez olmuştum artık.onu ilaçlarla takvıye edıyolar demekkı.neyse canım bır sorun olmasında.cinsiyet yok dımı ...

sorma hic birsey yiyemiyorum...ondan bakim belki bugun balik yiyebilirim...yok bir sorun cok sukur cinsiyet yok 2 hafta sonra insallah neyse bekledik bu kadar biraz daha bekleris

allahim santiyenin ortasinda 2.5 saat uyudum iyimi...sandalyelerin ustunde klimanin altinda carpmassa iyidir...

ya ben yeniyim bu forumda herkes ne kadar havalı böyle kaç yere mesaj yazdım kimse bi cevap bile vermiyo. artık hepsi birbirini tanımiş kendi kendilerine muhabbet edip gidiyolar .çok can sıkıcı yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…