Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ya ben yeniyim bu forumda herkes ne kadar havalı böyle kaç yere mesaj yazdım kimse bi cevap bile vermiyo. artık hepsi birbirini tanımiş kendi kendilerine muhabbet edip gidiyolar .çok can sıkıcı yaniii.

Üzülme sende tanışır kaynaşırsın :))

herşey zamanla oluyor.

ya ben yeniyim bu forumda herkes ne kadar havalı böyle kaç yere mesaj yazdım kimse bi cevap bile vermiyo. artık hepsi birbirini tanımiş kendi kendilerine muhabbet edip gidiyolar .çok can sıkıcı yaniii.

kisss sacini basini yolaris valla senlede konusurus dal bir konudan basla muhabbete kimse kimseyi beklemiyorki...mesela ben uyuyordum yeni uyandim geldim guzellik uykumdan ...

birazda is yapayim dedim 2 3 evrak baktim bitti...artik buradayim hem bir gazete okuyayim...

kumru kim ban yediii ben yedim benim niye haberim yok ....

ay ben de kara sabahtan beri pc başındayım iyiki bu site var

kültür farkı diye bi konu açılmıştı ordaki konu sahibi banlandı

öyle oluyor canım bunu bir çok kişide söyledi .
hatta gıptayla bakanlar bile var o sohbetlere
ya çok girişken , dilbaz olacaksın yada yeni açılmış bir topik bulmak lazım
bizim kapımız herkese açık
hoşgeldin

Aslında bir çoğuda haklı cevap yazmamakta

cevap veriyorsun,yeni gelen birdaha yazmıyor gidiyor.

yani takip etmek gerekiyor...

Ben nöbetçi topiktenim mesela,

orayada günde kaç kişi gelir yazar ve gider birdahada ugramaz.

yanı yazsan bir dert yazmasan ayrı bir dert gibi...

Burada da oluyor bir selam atanı bir daha görmüyoruz .
Buraya gelenlerin yazdıklarına dayanarak söylüyorum çekiniyorlar , görmezden gelinmiş, dışlanmış gibi hissediyorlar kendilerini...

hee ben baska bir yere daha yaziyordum simdi artik buraya ve bir kac yere ole takiben yaziyorum...ama eski yazdigim sayfalarda bircok kisi beni taniyor kumrunun dedigi gibin star isigi var bende .....
kis hatirlattinniz gidim azcik rahatsiz edeyim milleti geleyim geri....:95::95::95::95:

Burada da oluyor bir selam atanı bir daha görmüyoruz .
Buraya gelenlerin yazdıklarına dayanarak söylüyorum çekiniyorlar , görmezden gelinmiş, dışlanmış gibi hissediyorlar kendilerini...

yok canım sana birşey demiyorum zaten.

Misal az önceki arkadaş nerde? Yok

Sonrada kımse yazmıyor diyorlar,

yazdıkta neoldu sanki

yok canım sana birşey demiyorum zaten.
Misal az önceki arkadaş nerde? Yok
Sonrada kımse yazmıyor diyorlar,
yazdıkta neoldu sanki

Valla 45 kişi saydım tek mesajı bulunan bu sayı hergün gün artıyor.
Bir zamanlar burada bulunan sonradan buhar olup uçanları saymıyorum bile
Bazılarını başka topiklerde görüyorum bu arada
Öyle düşünmemek lazım selam verenlerden 100 kişi arasından 1 kişide kazansak selamı vermemiz lazım bence

Son düzenleme:
ya bide ben mesj yolluyorum ekranda o duruyo yeni gelenlerle sayfa ilerlemiyo. şimdi bakıp bakıp yeni mesaj görmeyince burdada kimse yok diyodumki yeni mesajları tesadüfen gördüm .nerden takip etmek gerekiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…