Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

eski yazdigim topige baktim kimse tanidik degil kactim geldim vallla buralara oradada ne guzel arkadaslar vardi valla sizden iiii olmasinlar hepsi gitmis

eski yazdigim topige baktim kimse tanidik degil kactim geldim vallla buralara oradada ne guzel arkadaslar vardi valla sizden iiii olmasinlar hepsi gitmis

öyle oluyor canım bir şekilde giremiyorlar yada düzen değişiyor başlığa uğramıyorlar.
bizim topiktede kaçak var online ama uğramıyor nedense :44:

Allah daim eylesin cnm

bu hafta 3 bucuk aylik oldu kocaman olmus bebisim simdi gidicem kontrole birazdan cikicam....geldigimde yazarim insallah bakalim ne diyecek doktor...test sonuclarini alicam...insallah hersey yolundadir dua et teyzesi...hadi gorusurusurs...

birde bakmışsın ki bebişin kollarında Allah ın izniyle.insan nasıl geçtiğini anlamıyo bile 9 ayın

Eki Görüntüle 206228 kızlar sizce nasıl ben almayıı düşünüyorum

guzelmis ne zaman giyinicen yazlik degil dimi...ben yandim kizzz....hos bende kendime boyle birsey almisyim seker pembe ile cimen yesili ablma ustune yatti sonra...cok guzel duruyor insanin ustunde...

sen kapalisin sanirim uzerine krem rengi siyah puanli bir basortusu guzel giderdi...krem rengi ayakkabi ile ona uygun canta...

yazlık canım..

ya askeri yeşil ya beyaz ya da pembe istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…