eski yazdigim topige baktim kimse tanidik degil kactim geldim vallla buralara oradada ne guzel arkadaslar vardi valla sizden iiii olmasinlar hepsi gitmis
yine aynı şey oluyo kimse yazmıyo mu ben mı göremiyorum...
konu geldide yazim tipimden bakildiginda hic belli olmasada 1 bucuk senedir bi fiil namaz kiliyorum bendeisten sonra kaza oluyor ama ne yapalim.calismadigim donem bos bos otururken gecen sene evde ee ne bekliyorum baslayayim bari dedim birde istanbulda tobe aldirdilar bana ole basladim cok sukur..
ama kilik kiyafetime cok yansimadi cok cok acik giyinmem ama dikkat ettim genelde..
allah affetsin bazen cok yorgun ve rahatsiz oldugumda vakit kaciriyorum evde ama kafami kaldiracak halim olmuyor...
bu hafta 3 bucuk aylik oldu kocaman olmus bebisim simdi gidicem kontrole birazdan cikicam....geldigimde yazarim insallah bakalim ne diyecek doktor...test sonuclarini alicam...insallah hersey yolundadir dua et teyzesi...hadi gorusurusurs...
balık hafızalı hatuun kocam köyde görev yapıyor dedin ya
tamm ya ne kızıyon hemen anlayışsız arkadaşım ben sabaha kadar beşik sallıyrm senin gibi mışıl mışıl uyumuyrm ki ama
Allah daim eylesin cnm[/QUOTE
thank you bacim
birde bakmışsın ki bebişin kollarında Allah ın izniyle.insan nasıl geçtiğini anlamıyo bile 9 ayın
Eki Görüntüle 206228 kızlar sizce nasıl ben almayıı düşünüyorum
guzelmis ne zaman giyinicen yazlik degil dimi...ben yandim kizzz....hos bende kendime boyle birsey almisyim seker pembe ile cimen yesili ablma ustune yatti sonra...cok guzel duruyor insanin ustunde...
sen kapalisin sanirim uzerine krem rengi siyah puanli bir basortusu guzel giderdi...krem rengi ayakkabi ile ona uygun canta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?