Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

yok kiz sali gunu insallah ogreneyim ilan etcem cinsiyetini zati :))) hayirlisi ile iiii ii ikimizde iyis cok sukur
evet kazak orelim plss ......
bugun pazar oldugunu unuttum acikcasi kimsecikler yok :)))

Günaydınlar

kazağı ne etcek el kadar bebe
patik , süveter , ceket falan örelim.

içime kız doğuyor

Günaydınlar

kazağı ne etcek el kadar bebe
patik , süveter , ceket falan örelim.

içime kız doğuyor

valla bana erkek gibi geliyor ama ablam ve oglu kiz diyor...esim kiz gibi geliyor bana diyor..

yarin ogrenecegiz nasil olsa allah hayirisili ile dogmayi nasip etsinde .....

he valla kis bebegi olacak bide burasi cok soguk olmuyor ama olsun bebek usur dimi ben yarin starti vericem...cinsiyeti ogrendikten sonra basla :)))))

Amin . Allah hayırlı evlat nasip etsin ...
Bizim burasıda sıcak olduğundan tamin ettim kazak olmaz . Starı ver başlayayım .
Hatta bulursam size ceket gösterecem . Annem bizim bıcırıklara örmüştü .ama hiç giymediler .Daha doğrusu 1.de örmeye başladı 2. de bitti

kiz cok zordur heralde annenin ordugu ceket kadincagiz okadar ugrasmis :)))
bende kayinvalideye vercem siparis 50 tane orsun baska seyleri gormesin gozu :))) tatile gelicem agustosta iskenderuna ondan basla ormeye diyom kadin ikide bir erken daha diyip deli ediyor anam anam garip anamda bana martta gelisine bana 10 dan fazla kazak ceket ne bilim bir suru sey verdi...annemin 4 torunu olacak insallah kayinvalideimn birinci annem daha heyacanli anlamadim gitti :)))

ay kız çocuğu olunca daha başka oluyor ya ciciler pembi pembi
benim yeğenim var .Yaramass prenseslerimm Bissürü elbiseleri var insan özeniyor kıssslar çekip çekip göstereyim bacaksızların cicilerini müthiş şeyler almışısız çok yakışıyor benim civcivlerime

kaynana , erkek anası işte amaç gıcıklık . benim annem olsa oğlununkine daha bir özenirdi. ay bende kıskanç mıyım ne

Son düzenleme:
25 yaşında ne menapozu bu :90:
heç iyi diyelim iyi olalım

sende ne haber eness paşa ne yapıyor.
sıcaklarda gelince çocuklar azıtıyor
benim yeğenler hiç durmuyor
sinirim zıplıyor , çok şımardılar bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…