Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

çok alemsin
gazı aldın madem 3e tamamla da siyasilerin gönlü olsun

kiss 3 dene yapsam turkiyeye neki BAE nufusu artiyor :))) turkiyeye kayitli bilem degil varligindada haberi bile yok otekinlerden nasil olacak...

yok bacim esim daha final artik olmaz diyo bir cocuk olmadan noktayi koydu ben yinede 2lerim diye dusunuyorum :)))

senin eşinin memleketi doldu taştı . erken tatile gelseydiniz Angelina Jolieyi görürdünüz belki

bırak ikilemeyi üçle sen bence yada 2. yi ikiz doğur
görsün kocan anyayı konyayı

senin eşinin memleketi doldu taştı . erken tatile gelseydiniz Angelina Jolieyi görürdünüz belki

bırak ikilemeyi üçle sen bence yada 2. yi ikiz doğur
görsün kocan anyayı konyayı

selamlar kılzlarrr

sağlıkla al kucağına annesi

angelina jolie gorsun beni zaten resmen kadin gelmis kacmis 3 saat kalmis onlarin burada adalari var gelirse burada gorurum ben onlari...kis hem memleket dolsa ne olacak kocam 1 hafta yeter diyo tatile gitces heralde bebekle nasil oalcaksa onuda bilmiyorum...

kiz seneler once bir falciya baktirdim dediki bana 3 oglun olacak 1 tek ikincisi ikiz cikarmis bide ne gulerim inanmam ama birinciyi tuturdu :)))

gerisi gelecek demek ki
angelinaymış hortlak gibi gacının neresini beğeniyor anlamadım gitti
bende erkek çocuk istiyorum.tabi biri beni alır da evlenirsem
ailede hep kız var mesela babamlar 3 kız 1 oğlan , aynı şekilde bizde 3 kız 1 oğlan, büyük ablamın da 2 kızı var.
erkeğinde tadına bakalım hakkımız değil mi

ya kizlar dun sahit oldugum bir diyalogu yazmak istedim sahsen cok guldum...

iki adam biri filipinli bir hintli...hintli olani iskelenin en ustune yolluyor ve aralarinda kendi dillerince iste orada kutu var at diyor...neyse hintli yukarida ariyor bulamiyor...filipinli asagidan bagiriyor turkce bagiriyor ... koyimm nese yukaridaki karsilik veriyor s..t.r diye bende arkadan bunlara bakiyorum...tabi adamlar rahat umurlarinda degil anlami tamda bilmiyorlar yol boyunca esime anlatip anlatip gulduk...

benden bir buyuk ablaminda 2 oglu benimde ole olacak kayinvaledimin 3 oglu anamin tek oglu anneannemin 5 tane :))...ogluda oglu yaniii...bu bebegi benden sizin ailenize itafen yapiyorum oda sizden biri :)))

bulursun bacim sen kendine birini ama soyle cik bir gez dimi gunes acmis forumda ne isin var senin :)))

meraba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli.. bugün kızımın aşısı vardı,ayy nasıl ağladı görseniz,ben bakamadım iğne yapılırken anne olmak böyle bişeymiş...

meraba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli.. bugün kızımın aşısı vardı,ayy nasıl ağladı görseniz,ben bakamadım iğne yapılırken anne olmak böyle bişeymiş...

mrhb cnm.iyiyim çok şukur.fıstıga dıkkat et genelde pek olmuyo ama ateş yapıyo aşılar.bende kan alırken ağlamıştım.zor annelık ya

sen kendin bakamiyorsun babam ablamin oglu icin beraber hastaneye gitti..nese cocuktan kan aliyorlar babam aglayacakti nerdeyse cok agliyor biraksinlar ne yapiyorlar diye :)))) bende dayanamamistim valla kendimizinkine bakalim ne olacak

geceleri iyi de gündüz uykumuz yok bizim de,, fazla kilo almamış bebişim öyle dediler bugün 3700 civarı sence nasıl 1 aylık bebeğe göre.senin ki kaç yaşındaydı cnm unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…