Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

enes paşayı ne sen sor ne ben senın yegenler gıbı.deli edıyo benı.yemekte yemıyo gez babam gez.dopingmi verdim yanlışlıkla ne?enesıde gondereyım oraya yegenlerle sen bakarsın olurmu

yolun düşerse beklerim cnm.karadenizin serin sularına dalarsın.ege akdeniz çok guzel ya.balayında kuşadasındaydık.hayran kaldım oralara....nerde o gunler

kız ne alıngansın

ben gidemiyorum ya bir yere paranın gözü kör olsun maddiyata bakıyor böyle şeyler

ne kadar tutmuştu tatil ? otelin geceliği ne kadardı ?

kız ne alıngansın

ben gidemiyorum ya bir yere paranın gözü kör olsun maddiyata bakıyor böyle şeyler

ne kadar tutmuştu tatil ? otelin geceliği ne kadardı ?

kız balayı parası soylenırmı soylememişti eşim bende üstelemedim.otel onuraydı ismi.süper biyerdi.evlenınce sende gıdersın inş.sabırsız olma kız

haha sen fakirsen ben öleyim
yani fiyatı uygun kızz
burada geceliğine 750 tl ödeyenler var .hemde türkiyedeki otellere
zenginin keyfi züğürdün çenesi yoruyormuş hakketen

yok cnm ya nerde birkereye mahsus.öyledir oralar bizi açmaz boşver..senin onada ihtıyacın yok oh beleş.burası yıne serınledi guneş falan yok.

burası sıcaakk ablamlar denize gidecek ben müsait değilim gidemem

dunedain nerdesiiin bebecik gösterdi mi gül cemalini
elimde yünler merakla bekliyorum

Son düzenleme:
yanlış görmüştür o doktor
bizim komşumuzda kız diye gitti oğlan doğurdu çünkü
tüh kız olaydı sahane birşey gösterecektim

hayırlı olsun

valla doktor erkek dedi ama :)) sen yinede goster ne olacak belki ikinci kiz olur dimi bunu yapmadan ikinciye hazilik yapiyorum bende heyyy masallah :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…