gel canım gel hosşgeldin biz varız vak burdaa
teşekkür ederim canım. bebek olduğu için çok giremiyorum. fırsat buldukça giriyorum inan birileriyle konuşmak istiyor. iyi oldu burda olmanız. nerdensiz
hoşgeldin canımbenim de yok :84:
izmir canım ben kaç yaşında bebişin allahım analı babalı mutlulukla büyütmek bnasip etsin
hoşgeldin canımbiz varız bak nerdensin napıyorsun evlimisin bekarmı yuoksa nişanlımı
merhabalar bende geldim....7 aylık hamileyim...halen çalışıyorum...(
ankaradayım okuyorum bekarım ama başım bağlı
ayyy hayırlısıyla kucağınıza alısınız inşallah
9 aylık canım. allah herkese nasip etsin. ya burda anında cevap nasıl yazcaz. chat gibi olmuyor galiba değil mi.
bende ankaralıyım .2 yıldır kocaelinde yaşıyorum. geçen hafta oralardaydım. ay ne yağmur yağdı öyle. kızımıda alıpğ gezecektik güya. evden çıkmamadık.ama herşeye rağmen ankara bambaşka
ankaradayım okuyorum bekarım ama başım bağlı
hoşgeldin canımbiz varız bak nerdensin napıyorsun evlimisin bekarmı yuoksa nişanlımı
merhabalar bende geldim....7 aylık hamileyim...halen çalışıyorum...(
nerde okuyosun canım ünimi? bende nişanlıyım evlencem 3 ayım var
evet canım nişanlıyım 30 temmuzdada düğün nasip ederse allahımsanırım nişanlısn. düğün ne zaman. izmirin kızları çık güzel olur. burda komşumun eltisi var izmirli ve kızkardeşi çok güzeller. ay canım siz bu boyunuzu neye borçlusunuz. hiç kısanızı görmedim valla.
evet canım nişanlıyım 30 temmuzdada düğün nasip ederse allahımfena değilim ben güzel demeyeyim kendimi beğenmiş olmayayım valla canım benim boy 1.74 burdakinlere göre normal boydayım 1.80ler var 185ler bizim genetik canım abim 1.98 olunca bende anca bu kadar olmuşum
evet üniversitede okuyorum. hadi bakalım hayırlısı, heyecanlısındır sen şimdi :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?