Günaydın kulüp güzelleri....
walla canım izmir güneşli sıcakta gel buraya
Canim cok iyi anliyorum seni, ayni seyleri bende yasadim tartismalardan bikmistimBozma moralini guzel gunleri dusun gelinlikle askinin karsisina cikacagin ani dusun
Ayyyyyyyyyyyy ben bile heyecanlandim, ne zaman dugun sectinmi gelinligi falan ?
fena olmaz ama karnımı doyuriim ben sonra gelırım tatlım
afiyet olsuuunn.. yalnizim hic de kahvalti yapasim yok...
hayırlı cumalar canım
sağol canım nasılsınız ne var ne yok...:)
İyiyim canım nasıl olsun valla iş güç uğraşıyorum aradada buraya bakıyorum sen napıyorsun nasılsın:87:
bende yanlız yanlız yaptım valla hiç tadı olmuyor
hayrılı cumalar herkese:)
netim yavaş biraz hemn yazamıyrum:)
bende iyim şükür öyle geziniyrum frumları canım
gercekten.. neyse diyet niyetine az biseyler yerimzaten kalabalikta acayip cok yeniyo.. keske forumda birlikte kahvalti etme sansi felan olsa.. biraz gercek insan görürdüm..
ben diyette yapamıyorum yaaaTansiyonum düşüyor aslında düğünden önce kilo vermem lazımda yapamıyorum masa başı işimde iyice kilo alcam diye korkuyorum yaa
ben de dügünden önce verdigim kiloyu geri aldimayyy deli olcam.. simdide bebekten önce vereyim bari diyorum olmuyo.. aman dikkat et tansiyon riskli sey.. ama kilo vermek fikri de cok cazip geliyo...
sen vermişin ne güzxel düğünden önce ben bide iriyim boyum 1.74 kilom 61 biraz kilo versem çok güzel olcakta yapamıyorum işteama almaya gelince gayet güzel alıyorum hamilemisin canım
heeeeeeee?????????? 174 boyun ve 61 kilodan daha düsmek istiyosun.. keske ben de 61 olsam Allahim inmek istedigim kiloben de 174üm ama 69 kiloyum..esim kilomla cok dalga geciyo yaaa rakamdan dolayi hani ooofff ooffffff zor veririm ben..
evet kilon güzelmiş canımya ben daha evli değilim bebişim yok ve bu kilodayım annem diyo ben evlenirken 50 kiloydum kafayı yiyorum etraftaki evlenenlere bakıyorum 54 54 filan ben 61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?