boyunu hesaba katmiyosun galiba.. yok canim benim sen taktikca etraftakiler de abartirlar.. bence süper bi kilodasin eee hadi cok vermek istiyosan sunu düz hesap 60 yapama yok yorma kendini bence süper görünüyosundur simdi.. tamam mankenler tvde hos duruyolar ama hic uzun boylu 54 kilo birini gördün mü yakindan?? neye benziyo biliyomusun?? vileda sapina gelinligin icini birazcik da dolduran güzel duruyo. inan bana..
katıyorum canım. nişanlım bile iri aşkım benim diyoneyse napak artık verebildiğim yapabildiğim kadar kilo veririm olmuyorsada zorlamam sen neler yapıyorsun canım kaç yıllık evlisin
ben iki yillik evliyim.. calisiyorum ama bugün tatil.. yani ben almanyadayim. evlendim buraya geldim..zor biraz.. aslinda epeyce zor.cok özlüyorum oralari..kimse yok burda diyebilirim.ankaraliyim ben büyük bi sehirden orta halli bi sehre gelince de cok zor oldu benim icin..eee tabi kaynana kayinbaba akraba sorunlari felan epeyce ugrastim ama simdi cok sükür diyorum..senin dügün ne zaman??simdi ne güzel heyecanlisindir..neler yaptin??eksiginiz cok mu daha??
Bende izmirde oturuyorum ve burada evlencemMemleketinden uzakta olmak zordur ben üniversitede dışarda okudum yurtiçinde olmama rağmen bile genede yaşadığım yeri özlüyordum az çok seni anlaybiliyorujm canım. Bizde aldık çoğu şeyimizi bana göre halı perde dışında herşey tam ama eve yerleşildikten sonra bir dünya eksik çıkcak ama genel kaba eşyalar alındı gelinliğimi diktiriyorum çok beğenerek diktirdiğim bir model bakalım bittikten sonra içinde nasıl olcam çok heyecanlıyım:18::18: Düğün tarihimde 30 temmuz 3 ay kaldı son ay zaten ev yerleştir telaşla gitcek hazirandada ev filan bakcaz canım temizlik filan olcak bir dünya telaş yani
hhmmm ben de diktirdim ama tam olmadi iste neysee.. evet eve girince eksik hic bitmiyooo ama olsun onlar da cok güzel duygular..bak bence artik diger esylara ne biliyim gelinliklere bakma sonra elindekileri begenmezsinbana öyle oldu halimi ve gardolabimi begenmiyorum simdi. Allah tan kücük seyler.. he bi de duvari tekrar boyatcam.. dolabin yerini degistircem ee mecburen kanepe felanda.. hahahaha esime de diyorum adam dinlerken yoruluyo...
yok gelinliğe ne kadar baksamda gelinliğimi tek geçiyorumdur hemen sanada linkini atam sende bak
üst model benimkine benziyo... ama benimkinin aralarinda yogun taslar vardi.. isikda o kadar güzel parliyolar ki... her sey gönlüne göre olur insallah..cok begendim gelinligini..
saol canım bende aralara ışıltı katcam göğüs kısmının arasına düşünüyorum bide bel kısmına serpiştircem ışıltı fazla olmasın diye ışıldasın ama az olsungeçen giydim canım kaba kumastan bıle okadar cok mutlu oldumki anlatamam sana yaa yanlız bende hep kendimden konuşuyorum kusura bakma
saol canım diktirdiğim yere hemen söylüyorum
kizzz adamlari bana gIcIk etcen simdi..onlar da dermis biz biliriz isimizi diye..ben kendim dikmistim boncuklarimi.. aldim taslarimi kendi paramla..benim gelinligimi istedigim yere yaptirmadilar..bi dügün salonun paket isine girdiler onlar da ucuz is iste bi de rica minnet yapiyolar kii... ayyy sinir oldum yine..o zaman da esimi düsünmüstüm üzülmesin diye.. ama ben üzüldüm hep, artik önce kendimi düsünüyorum.. heeeyyyttttt tek gecerim kendimi
ya varya ben bu erkek tarafını anlamıyorum yaaaböle dedin gene sinir oldum bende Canım valla eşin üzülcek diye kendi isteklerinden hiç bir zaman ödün verme ne istiyorsan ne beğendiysen al yaptır. Ben baştan tavrımı koydum biz nişanlımla herşeyi yapıyoruz düşün düğünü bile gelinlik damatlığı bile herşeyi aklına gelen biz alıyoruz ikimiz ama buna rağmen nişanlımın ailesi işte bana düğüne ne gerek var işte sade bir nikah töreni olsun ona harcıcanız parayı balayına çıkar harcarsınız dedi. Bende nişanlımla konuştum bir daha bana bu şekilde bir konuşma gelirse gereken cevabı vereceğimi ve bizim kararımızın düğün yapmak olduğunu söle dedim oda saolsun söledi şimdi kır havuz başı kokteyli düğün yapıyorum en güzel oteldede balayımı yapcam onuda ayırttım yoksa onlara kalsam hiç birşey yapamıcaktm hem bunlar bide bize yardım etmeden denen şeyler düşün
ooooohhhhhhhhhhhhh iyi olmus valla kendim yapmis gibi sevindim.. keske ben de yapsaydim böyle..ben balayi parasini ev esyasina ayirmistim da hani nerde?? bosver her seyin yeri ayri..bana da utanmadan o ...(burayi sen istedigin gibi doldur) halasi dedi.. bak iste dügün yapiyolar bu devirde kim dügün yapiyo ki diye..o nasil bi laf öyle ya??? kIz aliyolar alooo töbe töbe..bi de belese getirmeye calisiyolar..insanlar 2. 3. kez evlenip dügün yapiyolar ne güzel, bunlarda heves yok yaa..belesciler.. ayyyyyyyyy sinir insanlar daha dogrusu yaratiklar..sen sadece esini muattap al baska kimseyi degil.. en iyi yöntem bu.. basta isin icine soktugun insanlari sonra devreden cikaramiyorsun, denersen de sen kötü oluyosun..
Ben taktiğimi baştan belirledim kimseyi karıştırmıyorum. Geçen bize geldiler işte nişanlımın annesi dedi işte bence çok pahalı almışınız mobilyaları anneme diyor bide bende sinirden benle nişanlım alıyor hiç kimse karışamaz ne aldığımıza ne yaptığımıza dedimannemde yazık bana kızıyor demeseydin diye. Bende dedim şimdiden bu şekilde yapan ilerde nelere karışmak istemez umrumda bile değil dedim üzülmüş kırılmış. o benim üzülmemi düşünse kızım ne güzel almışınız der ama nerrdee dimii. senşinkilerde iyice sinirmiş canım ksuura bakma peygamber sabrı varmış sende ben dayanamzdım herhalde ya bir insan gelin alırken bunları dermi resmen şükret otur oturduğun yerde demiş uyuzlarr inş kendi kızlarına çok sevdiklerinin başına verirde seni anlarlar
oooo ben simdi mutvaga gitcem isimi bitirince sana özelden yazarim basima gelenleri özetle tabiki.. benim de annem cok kizdi bana zaten onlar da etkiliyo yaaa tabi anneler saygisizlik lmasin diye yapiyo ama.. bilmiyolar iste bu devirde ters tepiyo..... yazarim ben hem sana da fikir olur... bosversene sinir hastasi olmaktansa onlar üzülsün valla kim ne derse desin benim cektigimi cekmeyen kimse anlamaz... insanlarla ugrasmasi cok zor..
merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerdenim ve hiç arkadaşım yok. locaelide yaşıyorum. benide aranıza alır mısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?