canım şimdiden allah bağıslasın insallah o sağlıklı olsun biz seve seve oluruz teyzesi :)
bende bu ay şüphelenşyorum ama bakalım kısmetinsallah darısı başıma ve tüm isteyenlere...
haklısın canım valla başlayalım. evet evlilik hazırlıkları yapıyorum ama bu aralar nişanlımla aram baya kötü tartıştıkdüğün kısmet olursa 30 temmuzda bende çalışıyorum adım saadet izmirliyim sizler
ilhancancan,simayy,ameliepoulain hoşgeldiniz kızlarr
ameliepoulain evet güzel bir bölüm ama çok zor okul bitiyor ama bende bittim inanır mısın?
Allah bundan sonrasını gönlüne göre versin inş. canım
selamlar hoşgeldiniz
bugün moralim sıfır komşumuzun gelini hamileydi ayın 13'de 6. ay bitecekti . düşük tehlikesi vardı ve bugün malesef sabah 7:30 kapı tıklatıldı kaynanası geldi suyu boşalmış( şuan hastanedeler ve bebeği alıp kuveze koymaktan başka sansları yok
canım şimdiden allah bağıslasın insallah o sağlıklı olsun biz seve seve oluruz teyzesi :)
bende bu ay şüphelenşyorum ama bakalım kısmetinsallah darısı başıma ve tüm isteyenlere...
kızımız olacak İnşallah canım,,sizlerde teyzeleri olursunuz artık
kızlar bende buradayım bi merhaba veya hoş geldin demek yokmu
ilhancancan,simayy,ameliepoulain hoşgeldiniz kızlarr
ameliepoulain evet güzel bir bölüm ama çok zor okul bitiyor ama bende bittim inanır mısın?
Allah bundan sonrasını gönlüne göre versin inş. canım
selamlar hoşgeldiniz
bugün moralim sıfır komşumuzun gelini hamileydi ayın 13'de 6. ay bitecekti . düşük tehlikesi vardı ve bugün malesef sabah 7:30 kapı tıklatıldı kaynanası geldi suyu boşalmış( şuan hastanedeler ve bebeği alıp kuveze koymaktan başka sansları yok
evreka ben de izmirliyim canım, düğününüz nerede olucak , nereyi tuttunuz?
hoşbulduk cnm ben de sendenim yaaa çekingenim, normal yaşamda da zor iletişim kurabilen biriyim.her girdiğimiz de neler yaptığımızdan veya planlarımızdan bahsedebiliz mesela belki bu şekilde ilerletebiliriz,,
amin Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. çok uğraşmışlarda evlat sahibi olabilmek içinallah yardımcısı olsun inşallah
hadi bakalım çoşmuş bugün topikboşuna mı açtım sanıyosun bu topiği
hoşgeldiniz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?