Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ilhancancan,simayy,ameliepoulain hoşgeldiniz kızlarr

ameliepoulain evet güzel bir bölüm ama çok zor okul bitiyor ama bende bittim inanır mısın?
Allah bundan sonrasını gönlüne göre versin inş. canım

selamlar hoşgeldiniz

bugün moralim sıfır komşumuzun gelini hamileydi ayın 13'de 6. ay bitecekti . düşük tehlikesi vardı ve bugün malesef sabah 7:30 kapı tıklatıldı kaynanası geldi suyu boşalmış ( şuan hastanedeler ve bebeği alıp kuveze koymaktan başka sansları yok

Allah yardımcın olsun canım ya evlilik hazırlığı zor stresli bi süreç bence.ben de geçen sene 29 mayıs da evlendim o sıralar baya bi zayıflamıştım stresten

allah yardımcısı olsun inşallah

ay yok ben zayıflamak yerine şişmanlıyorum yaa çıldırcam vallaa yaaa oldum 62 kilo gelinliğe sığmıcam valla denizcim ay geçmiş olsun yaa inş ikisinede birşey olmaz zaman ikiside sağsağlim görürsün üzülme canım benim

kızımız olacak İnşallah canım,,sizlerde teyzeleri olursunuz artık

ayy inş. canım yaa ne güzel bıcır bıcır bir ufaklık dolaşacak evde bende çok heveslenirim böyle bebek eşyaları satan bir yerden geçsem :) Allah izin verirde ilerde kız bebeğim olursa üfff nasıl süslü püslü bişey olur tahmin edemiyorum erkek arkadaşımda böyle diyor laf aramızda kızımızı düşünemiyorum diyee

bende kız istiyorum eğer ilerde bebişim olursa kendimde süslüyüm kızımda baya süslü yapcam ama tabi sağsağlim olsunda allahım kız erkek ne olursa dimi

sağol canım senin de öyle..
sea_d çok üzüldüm, umarım sağlıklarına kavuşurlar anne ve bebek

sea_d hb canımm :) Allah yardımcıları olsun şifalarını versin inş. çok üzüldüm yaa Allah kimseye yaşatmasın ...

Allah yardımcıları olsun,inşallah haklarında hayırlısı olur.Benim de ilk başta düşük tehlikem vardı kanamam olmuştu,İhtiyaçlar hariç hiç kalkmadan yat demişti doktor çok korkmuştum o zaman hiç kolay değil tabiii

bende kızım olmasını çok isterdim ama şimdi düşünüyorumda hayırlısıyla bir evladım olsunda kız erkek farketmez

hoşbulduk cnm ben de sendenim yaaa çekingenim, normal yaşamda da zor iletişim kurabilen biriyim.her girdiğimiz de neler yaptığımızdan veya planlarımızdan bahsedebiliz mesela belki bu şekilde ilerletebiliriz,,

yok zaten ilerlemiş topiklere yazsan bile selam veren çıkmayabiliyr.. ben bir gece denedim kimse yoktu topikte sonradan da hoşgeldin diyen olmadı zaten

allah yardımcısı olsun inşallah
amin Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. çok uğraşmışlarda evlat sahibi olabilmek için
boşuna mı açtım sanıyosun bu topiği
hadi bakalım çoşmuş bugün topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…