Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

evet ya Allah sağlıklı sıhhatli versin de kız ya da erkek olmuş ne farkeder..benim hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep kız doğmuştu içime

canım çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın yaşayan bilir acısını

ay canım valla yeni gördüm gaziemirde olcak düğün havuz başı kır düğünü kokteyli bakalım günler azalıyor ama benimde korkum dahada artıyor :18:

kır düğünleri harikulade oluyo ben de belki birgün evlenirsem kır düğünü istiyorum
heyecanlanmakta haklısın, çok güzel heyecanlar bunlar..şimdiden mutluluklarrr

kır düğünleri harikulade oluyo ben de belki birgün evlenirsem kır düğünü istiyorum
heyecanlanmakta haklısın, çok güzel heyecanlar bunlar..şimdiden mutluluklarrr

valla ölede bu araalr nişanlımla kötüyüz moralim çok bozuk işyerinde gözüm buğulu buğulu dolaşıyorum

sen kilo alıyorum diye stres yaptıkça daha çok kilo alıyor olma sakın,,hani bazı kimseler zayıflar bazıları da alırmış ya stresten

benimde bir yakınım 2 kez düşük yaptı Allah kimseye yaşatmasın biz kucağımıza alamadan kaybettik ama inş. onlar sağ salim kavuşurlar evlatlarına ...

sen kilo alıyorum diye stres yaptıkça daha çok kilo alıyor olma sakın,,hani bazı kimseler zayıflar bazıları da alırmış ya stresten

ya valla bilmiyorum canım yaa sanırım ondan ama şişman gözükmüyormuşum normalmişte boyuma göre ama ben genede korkuyorum valla:18:

valla ölede bu araalr nişanlımla kötüyüz moralim çok bozuk işyerinde gözüm buğulu buğulu dolaşıyorum

düğün yaklaştıkça biraz geriliyor çiftler sanırım, birçok örneğini gördük bu sitede..o yüzden hiç üzülme, hiç moralini bozma canım geçicek hepsi, Temmuz'da havuz başında bu gerginlikleri hiç hatırlamayacaksın bile:114:

6 aya yeni girmiş bir bebş çok masraflı ve zor bir süreç aldığım haberlere göre hastenede kimse ilgilenmek istemiyormuş. sorumluluk almak istemiyorlar

ilhancancan canım inşallah Allah anne olmayı nasip eder koşumuzda haziranda evliliklerinin 6. yılları dolacak. onlarda çok uğraştı bebek için ama sadece 1 düşüğü olmuştu oda hamile olduğunu bilmeden ...

ay canım bu arada okulun değerini bil hatta uzat benim aklım olsa uzatırdımm da bitti gitti işte

haklısın çok koyuyor insana yaa bitmeye yakın biitse mi bitmese mi diye gidip geliyor insan ama malum iş lazım aş lazım eş lazım kardeşlerimde okuyor birimizin bitirmesi lazım artık canım yoksa okul hayatı başka

İnş canımda bu sefer baya kötüydü bilmiyorum kafam çok karışık canım yaa

yaa boşver kafaya takma kiloyu,seni beğenen beğenmiş zeten oluruna bırak bence. ben de hep kilo almak istemişimdir.çünkü kendimi bildim bileli, zayıf bir yapım var.hamilelikten önce kaç kiloydum biliyor musun 43

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…