sea_d hb canımm :) Allah yardımcıları olsun şifalarını versin inş. çok üzüldüm yaa Allah kimseye yaşatmasın ...
yok zaten ilerlemiş topiklere yazsan bile selam veren çıkmayabiliyr.. ben bir gece denedim kimse yoktu topikte sonradan da hoşgeldin diyen olmadı zaten
amin Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. çok uğraşmışlarda evlat sahibi olabilmek için
hadi bakalım çoşmuş bugün topik
ay canım valla yeni gördüm gaziemirde olcak düğün havuz başı kır düğünü kokteyli bakalım günler azalıyor ama benimde korkum dahada artıyor :18:
kır düğünleri harikulade oluyo ben de belki birgün evlenirsem kır düğünü istiyorum
heyecanlanmakta haklısın, çok güzel heyecanlar bunlar..şimdiden mutluluklarrr
ay yok ben zayıflamak yerine şişmanlıyorum yaa çıldırcam vallaa yaaa oldum 62 kilo gelinliğe sığmıcam valladenizcim ay geçmiş olsun yaa inş ikisinede birşey olmaz zaman ikiside sağsağlim görürsün üzülme canım benim
kızlar bende evlat hasreti çekenlerdenim 9 yıllık evliyim ve hala çocugumuz yok
kızlar bende evlat hasreti çekenlerdenim 9 yıllık evliyim ve hala çocugumuz yok
canım tüp bebek filan denedizmi doktorlar ne diyor. Allahım inş sanada gösterir canım anne olursun güzel nur topu bebişlerin olur
sen kilo alıyorum diye stres yaptıkça daha çok kilo alıyor olma sakın,,hani bazı kimseler zayıflar bazıları da alırmış ya stresten
valla ölede bu araalr nişanlımla kötüyüz moralim çok bozuk işyerinde gözüm buğulu buğulu dolaşıyorum
ay yok ben zayıflamak yerine şişmanlıyorum yaa çıldırcam vallaa yaaa oldum 62 kilo gelinliğe sığmıcam valladenizcim ay geçmiş olsun yaa inş ikisinede birşey olmaz zaman ikiside sağsağlim görürsün üzülme canım benim
canım çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın yaşayan bilir acısını
ay canım bu arada okulun değerini bil hatta uzatbenim aklım olsa uzatırdımm da bitti gitti işte
düğün yaklaştıkça biraz geriliyor çiftler sanırım, birçok örneğini gördük bu sitede..o yüzden hiç üzülme, hiç moralini bozma canım geçicek hepsi, Temmuz'da havuz başında bu gerginlikleri hiç hatırlamayacaksın bile:114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?