merhaba simayyy sende benim gibi yenisin galiba hoş geldin
haklısın çok koyuyor insana yaa bitmeye yakın biitse mi bitmese mi diye gidip geliyor insan ama malum iş lazım aş lazım eş lazımkardeşlerimde okuyor birimizin bitirmesi lazım artık canım yoksa okul hayatı başka
canım tüp bebek filan denedizmi doktorlar ne diyor. Allahım inş sanada gösterir canım anne olursun güzel nur topu bebişlerin olur
İnş canımda bu sefer baya kötüydü bilmiyorum kafam çok karışık canım yaa
canmm inşallah birgün sende tadarsın,,Allah nasip eder inşallah
hiç birşey denemedik eşim dr pek gitmek istemiyor ahllah isterse olur kendiliginden diyo pek razı edemdim bu konuda
canım bende 9 yıllık evliyim iki kaybım var
çok tşk ederim cnm artık bizde senin bebişine teyzelik yaparız
nasıl yani allah isterse olur demek canım. Sonuçta tıp var ve olanakları çokda fazla. ) yıldr olmuyorsa bir problem vardır kesin eşinin bu şekilde bakmasına üzüldüm. hayır kendi öle düşünüyor diye neden sende o fikre katılacaksın. Eğer sen istiyorsan bun u direk söyle canım
walla canım benim 2 yıl oldu biteli 10 ay işsiz kaldım iş beğenmedim evde kaldıkça moralim bozuktu depresyona girdim
çok istedigimi belirtiyorum ama ssk vs.yok madden biraz sıkışık durumdayız birazda o yüzden öyle diyor galiba
arkadaşlar ben şimdilik kaçıyorum aranızdan,nereye mi?? sevmediğim ütü yapmayasonra tekrar gelirim aranıza inş.
uff çok zor bir süreç okul bitiyor ama iş yok evlenmek istesem para yok erkek arkadaşımın geliri iyi ama onunda kendine göre sıkıntısı var ve çalışmadanda evlenmek istemiyorum bende iki arada bir derede kaldım neredeyse 5 yıldır beraberiz ama artık oda akşamları evime senin yanına gelmek istiyorum diyor okulda bitiyor nişan bari yapalım diyor ... bakalım ne olucaz
ahaha allahtan ütüyü ben yapmıyorum ama banada çamaşırdan illallah geldi
evet canım baya zor depresyondaydım resmen yaa. Ama ben bidekendim ettim resmen üniversite mezunusun üç kuruş para veriyorlar bende sinirimden çalışmamıştım. Bence okul bitmeden bir kaç yere başvur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?