Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

iyiyim canım sen nasıl?
daha kahvaltımı bile etmedim pc başına oturdum .
bu arada komşunun bebiş doğmuş ya şimdilik iyi moralleri fena değil ama sezaryanla bebek alındıktan sonra anne adayı çok ağlamış ay çok üzüldüm .

Son düzenleme:
iyiiyim canım sağol bende kahvaltımı yapmadım henüz gel beraber yapalım
çok sevindim bebek nasılmış peki allah anne babasına bağışlasın inşallah

olur beraber yapalım çay suyu koyalım önce :))
bebeğin durumunu bilmiyorum 6 ay 10 günlük doğmuş. avuç içi kadarmış .

ben çay suyunu koydum bile hadi gel bakim

canım benim arkadaşımda 6 aylık doğum yaptı hemde ikiz.yaklaşık iki ay kadar hastanede kaldılar şimdi evde annelerinin yanındalar ve allaha şükür çok iyiler.
inşallah komşunun bebeğide sağsalim annesinin kucağında olur

aminn bebek hastreti çektiler onca sene Allah yüzlerine baktı inşallah Mehmet bebek sağ sağlim evine gelecek .

yaşasınn çok açıktımıştım valla

ee ne var ne yok çeyizi düzdün mü ?

ya ben şu pamuklu satenlere taktım . forumda okudumda abartıp misafir için bile alanlar var.zaten epey pahalı fiyatları ...
ne Mersinde ne İzmirde 2-3 aydan fazla süre kullanamazsın .
sen aldın mı ?

valla canım ben çeyizi bitirdim işte bir tek ev buluncak birde ev yerleştirildikten sonra halı peerde alınacak başka birşey kalmadı. saten nevresim bir tane aldım canım ben gerek yok ne öle misafire almaya çok pahalı alamam valla yaa bak benim çeyizlerim burda var gir bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/437020-bunlarda-evrekanin-ceyizleri.html

çok sevindim yaa inşallah biran önce kendini toparlar bebiş de annesi de.Allah sağlık sıhhat versin

hayırlı uğurlu olsun . inşallah istediğin gibi de bir ev bulursun
yalnız bu japon karyolaya her bir tarafınızı çarparsınız mazallah :90:
millet genelde şikayetçi :44:

hayırlı uğurlu olsun . inşallah istediğin gibi de bir ev bulursun
yalnız bu japon karyolaya her bir tarafınızı çarparsınız mazallah :90:
millet genelde şikayetçi :44:

saol canım darısı senin başına valla ev işi biraz zor gibi canım yaa napcaz bilmiyorum hiç yatak odası çok güzel ama canlısı dahda bir güzel fotoğrafta belli olmamış. aman çarpalım zaten 2 3 seney eskir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…