hoşgeldin... beni görmezlikten mi geliyorsun
merhaba evreka35 nasılsın
iyiyim canciğer valla ne olsun aynı işteyim iş güç uğraşıyorum. İhalem var 16sına ona hazırlanıyorum bir yandanda foruma bakıyorum ikicik sohbet ediyorum sen napıyorsun nasılsın dünden beribu arada ismin ne canım yaa böle canciger diyince garip oldum
kolay gelsin cnm ismim ayşe.iyilik yaa ne olsun ben evde vakit geçirmeye çalışıyorum
iyi eskitmelersaol canım darısı senin başınavalla ev işi biraz zor gibi canım yaa napcaz bilmiyorum hiç yatak odası çok güzel ama canlısı dahda bir güzel fotoğrafta belli olmamış. aman çarpalım zaten 2 3 seney eskir
merhaba o zaman iyiyiz nasıl olalım geçiyor öyle zamanyoook canmmben yazarken aşagıda sadece evreka35 vardı da ondan öyle yazmıştım.
o zaman herkese merhabaaaaaaaa
memnun oldum canım saol valla gelde yardım et valla bana kafam şişti sabahtan berigözlerimde pcye bakmaktan şeşbeş olcaksen nerde oturuyorsun canım
iyi eskitmeler
bu kadar karamsar olma ya bulursunuz elbet... davullu zurnalı mı gitcek çeyiz
düğün ne zamandı ?
merhaba o zaman iyiyiz nasıl olalım geçiyor öyle zaman
hamile olan sendin dimi ben forum kalabalıklaştıkça kim neci unutuyorum da
iyi eskitmeler
bu kadar karamsar olma ya bulursunuz elbet... davullu zurnalı mı gitcek çeyiz
düğün ne zamandı ?
merhaba o zaman iyiyiz nasıl olalım geçiyor öyle zaman
hamile olan sendin dimi ben forum kalabalıklaştıkça kim neci unutuyorum da
tabii gelirim ama ya orda bebiş gelmeye kalkarsarefakatçimiz sen olursun ona göre
ısparta dayım ben,senin isim neydi
inş canım da nişanlımla aram kötü 3 gündür bugün konuşcaz bakalım ya düzelecek yada bitecek bilmiyorum moralim bozuk berbat bir haldeyimde kafa dağtmaya çalışıyorum iştedüğün kısmet olursa 30 temmuzda davul zurnayla gitcek
eneem bir avazda doğurursun inşallahevet canm benim ya bu ay sonu doğum var kısmetse:18:
birbirnizi seviyorsunuz bu aşamaya gelmişsiniz ayrılmakta neren çıktı
ben severim böyle adetleri eğlenceli oluyor
eneem bir avazda doğurursun inşallah
normal mi sezaryan mı ?
selamlarrr
canciğer bugün kolay doğum öyküsü okudum belki sen de okumuşsundur, inşallah seninki de öyle kolay olur..
memnun oldum saadetcim, inşallah nişanlınla da aran düzelir
hanımefendi dikişsiz mikişsiz doğurmuş 3 kilo 60 gramlık oğlanı valla maşallah herkes nasip Etsin Allah
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...iz-bi-o-kadar-zamansiz-gelen-dogum-oykum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?