Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

İnşaallah en kısa zamanda bir iş bulursun sevdiğin bir iş olur inşaallah
Amin canım benim İnsanın sevdiği işi yapması çok büyük bir nimet valla

merbaaa:) pineklerken zırt pırt cips kola falan yapma hee:) zamanın varken deli gibi film izle bi şeyler oku,sonra çalışırken zaten yapamıyosun:/
Film izlemeyi sevmiyorum ama deli gibi okuyorum Haklısın çalışırken insan kendine ayıracak vakit bulamıyor

nıce to meet you...Meslegın neydı tatlım?Ben de yarı ıs yarı ev

Özel bir firmada operasyon sorumlusuydum. Şirket batınca açıkta kaldım. Biraz muhasebe deneyimim var ama sevmiyorum ben finans işlerini. Beklemedeyim şimdi. Hayırlısı bakalım

Cevap vermeyi unuttuklarım varsa kızmasınlar bana. Farkında olmadan gözden kaçırmış olabilirim.

fancy_ işten çıktım çıkalı bende öyleyim yaa ezan sesi duymadan yatmıyorum gece geç yatıncada öğleye kadar uyuyorum çok fena bi durum bu yaa( değiştirmek istiyorum aslında ama gece oturmasıda birşeye benzemez çok zevklidir vazgeçmesi zor yani:))

yas 31 , evli, mutlu, cocukluyum siz ?

edit : iki kez atmayi nasil becermisim , kusura bakmayin kizlar :)

Son düzenleme:
Yaş 19 ne güzel :) Bu yaşlar genel olarak insanın hayattaki biçok şeyi sorguladığı dönemlerdir fancy,bilmem sende durumlar nasıl?İmkanların elverdiği ölçüde hayatın tadını çıkar.Benim yaşım 33 bu arada.

mrb kizlarrr

benide araniza alirmisiniz bende yeni sayilirim, sadece 3 tane arkadasim var, ama daha cok yakinlasmak istiyorum. ayrica burayi cok sevdim, tesaduffen girdim bu siteye, ve sonra uye oldum. ama simdi sistemi anlayinca daha cok sevdim.

ne guzel kiz kiza sorunlarimizi, cozumlerimizi ariyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…