Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ne güzel işte haftada bir onlarla yani öncelik sende

ya bişey dicem sevgilin içmekten başka bişey yapmıyomu :44:

ya canım dediğim gibi başka bişe yapmazlar öle boş bi insanda değil hem okuyo hem işi var ama arkdaşlarıyla geceleri köpek gibi içiyolar ev aldığından beride hergün bundalar ben napıcam böyle

bi annesine çok düşkün erkek
bi de erkek arkadaşlarına çok düşkün erkek sorun oluyor hep

:84:

canım valla daha geçen gün konuştuk sanki byerlerde takılıyorm adam askerden gelcek evde iççez ne var bunda diyo beni anlamyor böylemi olcak hep bunlar hayatında bu kadar sıkmı olcak diyorum saçmalama diyo ooooffff

Arkadasım senı urkutmek ıstewmem ama annemın bır arkadası vardı sımdıkı aklım olsa evlenecegım zaman ıckı ıcıyo mu ona bakardım derdı...Kocasından cok cektı kadın..Insallah senınkı duzelır

ya yok canım içkisinden bi şikayetm yok aklı başında bir insandır çünkü içip sapıtma derdinde olsa evinde değil clupte barda faln içer yani imkanı olmasına rağmen bu yaşta ev araba sahibi yani içinde öle kötülük yok başka biri böyle olsa benm gbi kızla ciddi bi ilişki yaşıcagna hayatını yaşardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…