aaaaaaaaaa hiç dayanamam süpersinn..
böyle güzel bi cumarteside çalışıyo olmak insana koyuyo valla
aynen öyle canım maalesef
buraya da tam yaz gelmede havalar ısınalı 1-2 hafta oldu olmadı.
evet evimiz deniz manzaralı her ne kadar çaprazımıza ev dikecek olsalarda önümüz açıklık park var, daha ilerisi sit alanı ...
Denize girebiliyoruz ama pis oluyor çoğu zaman , akşam üstü saat 4 te falan anca temiz ve güzel oluyor.o zaman tercih ediyoruz.yok anam bu belediyelerden bir cacık olmaz . gecen sene çok pisti herhalde en fazla 1-2 defa girmişimdir. tabi gemilerde açıkta pisliklerini bırakıyor
dekorasyon firmasında mutfak-banyo tasarımı yapıyorum..
yarım gün olsa ona bile razıyım ama olmuyo canım ya
içim sıkıldı çatlıcam şimdi
ohhh sefan olsun manzara yeter biz denize boğsağa giderdik rahmetli kayınbabamın yeri varmış orda kuytu bir yer orayı tercih ediyorduk. o tarafları tavsiye ederimm.. ayrıca bildiğim kadarı ile mersin ileriye değil daha kötüye gidiyo cnm benim anca yol sahil park yapsınlar sokak araları rezalett
Selam arkadaslra ben de geldim:)profil resmim korkutmasın çok iyi insanımdır özümde
herkes calısıyo mu bugün
merhaba benim gibi calisanlar var demek
ohhh sefan olsun manzara yeter biz denize boğsağa giderdik rahmetli kayınbabamın yeri varmış orda kuytu bir yer orayı tercih ediyorduk. o tarafları tavsiye ederimm.. ayrıca bildiğim kadarı ile mersin ileriye değil daha kötüye gidiyo cnm benim anca yol sahil park yapsınlar sokak araları rezalett
erkek kardesim pc nın hoparlörünü zaptettivalla gunde gecmiyor accam bir film izliycem valla bende calis calis nere kadar
aman ya asfaltlara döküyorlar paralarıçalışacak sektör yok , millet torpille giriyor işe yada erkekler para vererek kapağı şişecam , çimsa gibi yerlere atmaya çalışıyor.
yaşamak için ucuz ve güzel ama neye yarar
merhaba bende cumartesi mağduruyum mağdurum mağdurumda mağdur
erkek kardesim pc nın hoparlörünü zaptettifilm izleyemiyorum yoksa kanıtı açıcaktım
merhaba bende cumartesi mağduruyum mağdurum mağdurumda mağdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?