Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

seninle ne problemim olabilir ki yazdığını yanlış okumuşum siteden ayrılacağım diyekusura kalma

bi dakka ya!!! ben senin neyini eleştirdim iyi misiniz kuzum:2: bu topiği sizlerle tanışmak için açtım ne gibi bi kastım olabilir size

mersin 52 katın orada annemlerin evi özledim oraları burada feci havalar bi türlü yaz gelemedi bunaldık evde..
1 ay oldu oradaydım.. viranşehirde iidir.. denize girebiliyomusunuz artık orada güye temizlenicekti noldu?

buraya da tam yaz gelmede havalar ısınalı 1-2 hafta oldu olmadı.
evet evimiz deniz manzaralı her ne kadar çaprazımıza ev dikecek olsalarda önümüz açıklık park var, daha ilerisi sit alanı ...
Denize girebiliyoruz ama pis oluyor çoğu zaman , akşam üstü saat 4 te falan anca temiz ve güzel oluyor.o zaman tercih ediyoruz.yok anam bu belediyelerden bir cacık olmaz . gecen sene çok pisti herhalde en fazla 1-2 defa girmişimdir. tabi gemilerde açıkta pisliklerini bırakıyor

bi dakka ya!!! ben senin neyini eleştirdim iyi misiniz kuzum:2: bu topiği sizlerle tanışmak için açtım ne gibi bi kastım olabilir size

ayyy bugün tüm gün birbirimizi yanlış anlamayla geçsin istemiyorum nolur.. kötü anlamda sölemedim konu ilerlemedi filan yazmışsın onu kastettim ..

kumrumm burada kapatalım bu konuyu ki muhabbete devammm nolırrrrrsıınnn :)

yoksa neredeysen gelim tanışak

sinoptayım gel mantı yapayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…