ben artık siteden ayrılmayı düşünmüyorum sizi arkadaş olarak ekliyimmiiiiiiii nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama
yukarıdaki yazıyı yanlış okudun sanırım cnm.. ya ben daha yeniyim yanlış birşeymi yazdım yoksa sen benimle bi problemin mi var cnm ya.. ya da ben sinirliyim seni anlıyamıyorum:85:..
yok sead ya canım sıkkın karakumru öle eleştirince yazmaya başladım.. kusura bakmayın
mersin 52 katın orada annemlerin evi özledim oraları burada feci havalar bi türlü yaz gelemedi bunaldık evde..
1 ay oldu oradaydım.. viranşehirde iidir.. denize girebiliyomusunuz artık orada güye temizlenicekti noldu??
tabi bende öle düşünmüşüm ok.. sen neler yapıosun kumrummmm
aramıza hoş geldinhoş buldumsende yenisin galiba
mersin 52 katın orada annemlerin evi özledim oraları burada feci havalar bi türlü yaz gelemedi bunaldık evde..
1 ay oldu oradaydım.. viranşehirde iidir.. denize girebiliyomusunuz artık orada güye temizlenicekti noldu?
bi dakka ya!!! ben senin neyini eleştirdim iyi misiniz kuzum:2: bu topiği sizlerle tanışmak için açtım ne gibi bi kastım olabilir size
selamlaaarr
ayyy bugün tüm gün birbirimizi yanlış anlamayla geçsin istemiyorum nolur.. kötü anlamda sölemedim konu ilerlemedi filan yazmışsın onu kastettim ..
kumrumm burada kapatalım bu konuyuki muhabbete devammm nolırrrrrsıınnn :)
yoksa neredeysen gelim tanışak
hoş buldumsende yenisin galiba
sinoptayım gel mantı yapayım sana
Selam arkadaslra ben de geldim:)profil resmim korkutmasın çok iyi insanımdır özümde
hoşgeldin
benim tansiyon fırladı herhalde , birşeyde yiyip içmedim ki sıcak basıyor ya
herkese selamlarr :79:
hosbulduk:) calısıyo musun evdeysen kendini dısarı at:) hava cok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?