bende esimin kulakligini elkoydum bana lazim film izliycem diyeoda oh masallah bari filmleri guzel secte sonra izleris diyor ...
ben yussuzum o benden yussuz
Hosblduk cancazım
kumru annem gelmeden mutlaka arasın bsey isticem.msaj atcaktım üsendım burdan yazyrm
Off yaa bsey istycktm benpeder teli istedi mi
herkes calısıyo mu bugün
aman ya asfaltlara döküyorlar paralarıçalışacak sektör yok , millet torpille giriyor işe yada erkekler para vererek kapağı şişecam , çimsa gibi yerlere atmaya çalışıyor.
yaşamak için ucuz ve güzel ama neye yarar
yok anacım bizde iş güç yok arkamızda kimse yok kendi işimizi yapmaya gayret ediyoruz.. mersin ölü şehir iş kosunda ama gezilesi şehir yaniii... hele o doktorun yeri filan süpper tavsiye ederim birde cehennem deresi vardı.. tam pikniklik yerlerr kuşumm git görrhatta bende gelemm keşkeeeee
muhasebe personel ne iş olsa yaparımsen ne is yapiyorsun gel film izleyek :13:
evt ama bizim sektörün ölü günü yatışşş bende sizinle takılıyorum iştee aslında biraz toparlanıp çalışsam süpper olucak
muhasebe personel ne iş olsa yaparımne izliyosunuz ona göre geleyim
sizinki ne sektörü
notebook cnm; tamiri yedek parçası bayi kanalına satış yapıyorum muhasebemi tutuyorum.. işimi çok seviyorum
sen ne yapıyodun ?
notebook cnm; tamiri yedek parçası bayi kanalına satış yapıyorum muhasebemi tutuyorum.. işimi çok seviyorum
sen ne yapıyodun ?
ben işten bunaldım foruma girip ara ara kendimi ödüllendiriyorum yoksa bugün geçmeyecek faturalar bitmiyo off:):) bana kalsa şu an evin perdelerini çekip mısır patlatıp koltuğuma uzanıp battaniyemi üzerime çekip romantik yada komedi tarzında bi film izlemek isterdim bende unutkanlık var bu aralar bu sorunumla uğraşıyorum film adlarını pek aklımda tutamıyorum malesef
bilmemki bakiyorum tamda secemedim hani bir film varda ismini hatirlayamadigim icin bulamiyorum tercihim o olacakti ama...varmi tavsiye edecegin bir film..
:) is yelpazen genismis
valla imrendim ben hic bir isime cok seviyorum diyemedim
diyemedim ben onu
ben işten bunaldım foruma girip ara ara kendimi ödüllendiriyorum yoksa bugün geçmeyecek faturalar bitmiyo off:):) bana kalsa şu an evin perdelerini çekip mısır patlatıp koltuğuma uzanıp battaniyemi üzerime çekip romantik yada komedi tarzında bi film izlemek isterdim bende unutkanlık var bu aralar bu sorunumla uğraşıyorum film adlarını pek aklımda tutamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?