Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

bnmde yok arkadaşım hem ben daha siteyi kullanmayıbile yeni yeni öğreniyorum
mesala sizler cvp yazıldığını nasıl anlıyorsunuz bn halen yazdığım cvpları bulmakta zorlanıyorum

valla bende varsa kisa yolu bilmiyorum ama farkli bir sayfada profil menusunu acip yazdigim konulardan en son hangi forumda yazmissam o konuya gidip kaldigim sayfadan reflesh ediyorum cevap veren varsa geri cevaplar yaziyorum benim bildigim buu

benim gibi gıllı hatunu kim alır
yok çalışmıyorum , ev kızıyım

oh mis gibi valla ben ole hic diyemedim univ. bitirdim ailem gozume bakti eee calismayacakmisin okadar okuttuk 11 gun sonra ise girdim 23 yasindan beridir bir fiil calistim evlendim 1 sene yatayim dedim kayinvalidem eee okudun okadar calismayacakmisin dedi tekrar basladim calismaya bebek olacak hala calisiyorum aksam onunla konusuyorus artik cocuk buyutucem calismayacagim aaaa olurmu hic bakici tutarsin o kadar okudun calismayacakmisin dedi...

ben ev kadini olamiyorum umutsuz olamiyorum...sanirim lanetlendim

meslek ne bu arada

her yerındemı belırlı bolgelerdemi?benım bı arkadaşımda bu konuda cok dertlıydı ama kendıyle barışık lazeri denemeyı dusunuyodu en son

yolunacak cinsten olsa da yolsam keşke

valla bacim allah sana benim kocam gibi bir koca nasip eder insallah hic umrunda olmaz kil tuy abarti olmadigi surece...evin icinde sortla gezerim gorur ne yapim canim yaniyor yansinmi bosver ozaman der..kiyamaz bana ama sadece yuzumde cikiyor onlara bir antipatisi var onlari gormekten hoslanmiyor benimde en dikkat ettigim yerde yuzum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…