beğenir beğenir bizim kızımız güzeller güzeli
amın cnm hepımızınkını inşallah.şimdi yurumeye başladı çok zayıf yemek yediremiyorum.hoşgeldin allah bağışlasın ufaklık çok yakışıklı
ehh nasipse olur ne diyelim...:79:
kız tarafı naz eder güya
kayananaya bak hele
bnmde yok arkadaşım hem ben daha siteyi kullanmayıbile yeni yeni öğreniyorum
mesala sizler cvp yazıldığını nasıl anlıyorsunuz bn halen yazdığım cvpları bulmakta zorlanıyorum
ay yok cnm benden super kaynana olur ama ayrı evlerde olmak şartıyla yanyana geçınemem ben.
kızımıza ev almazsanız vermeyiz zatii
bu arada anası duysa beni öldürür herhalde
bende burada bir suru arkadas edindim internet ortaminda konusmakta keyifli oluyor hani herkes isinde gucunde ama muhabbette
hem öyle hemen evı kımkaybetmışkı kaynanası bıle daha yenı ev aldı.sırasını beklesın dımı ama...
cıksevgilim olmadı ki heç :86:
birazcık pasif hatunum
benim gibi gıllı hatunu kim alır
yok çalışmıyorum , ev kızıyım
benim gibi gıllı hatunu kim alır
yok çalışmıyorum , ev kızıyım
yolunacak cinsten olsa da yolsam keşkesende daha yaşın kaç acele etme.her seyın çözumu mutlaka vardır.kılı olmayan varmıkı.cart cart yolacan...
oh mis gibi valla ben ole hic diyemedim univ. bitirdim ailem gozume bakti eee calismayacakmisin okadar okuttuk 11 gun sonra ise girdim 23 yasindan beridir bir fiil calistim evlendim 1 sene yatayim dedim kayinvalidem eee okudun okadar calismayacakmisin dedi tekrar basladim calismaya bebek olacak hala calisiyorum aksam onunla konusuyorus artik cocuk buyutucem calismayacagim aaaa olurmu hic bakici tutarsin o kadar okudun calismayacakmisin dedi...
ben ev kadini olamiyorum umutsuz olamiyorum...sanirim lanetlendim
yolunacak cinsten olsa da yolsam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?