demekki sevdiğin işi yapma fırsatın olmadı cnm
pardon konuya bodoslama daldım ama avatarı izleyebilirsin izlemediysen tabi -
aaaa çok güzel bebiş olayıbattaniye koltuk falan diyince bak gene uykum geldi hamileyim bende gozumu acamiyorum uykudan 3 aydir boyle filme izleyim dagitayim dedim oyle guzel yazmissinki valla kendini bian oyle hayal ettim :76::76::76:
aaaa çok güzel bebiş olayıhamişsin sende ozaman sen boşver filmi işin yoksa kulaklığını tak aç müziğini eşortmanlarını spor ayakkabılarını güzelcene giy üstünü sıkıca giy bebiş üşür yoksa yürüyüş yap bu yazdıklarımın hepsi aslında benim çok yapmak istediğim şeyler sen yap bari
bizim halı mobilya çeyizlik eşya satan mağazamız var kasada duruyorum
aaa süpper tam benlik kendimi kaybediyorum öle yerlerdehangi şehirdesin sen kumrumm
aaa süpper tam benlik kendimi kaybediyorum öle yerlerdehangi şehirdesin sen kumrumm
bak kumru aynı şehirde olsak bol müşterin olacak bende çok severim çeyizlik satan mağzaları :81:
sinoptayım canım gel ben sana indirim de yaparım
benimde hiç arkadasım yokkkkkk
bacim haftanin 6 gunu calisiyorum 7.5 -6 nere kacayim..santiyede calisiyorus bide disarisida cok sicak cikamiyorumda...oy ben nerelere gidim valla cok yoruldugumda sandalyeleri birlestirdim yatiyom ustune odamda...hos kimse beni kisitlamiyor istedigim saat cikabiliyorum ama is ahlakini fazla ogretmisler bana ne gerekse :: Hamileyim diye arabada vermiyolar artik esim yasakladi..
He disarida yurumeye kalsam beyin kanamasindan giderim yarim saate heralde
bende burada bir suru arkadas edindim internet ortaminda konusmakta keyifli oluyor hani herkes isinde gucunde ama muhabbette
selamlar.oku oku bıtıremedım.ben geldım.
bnmde yok arkadaşım hem ben daha siteyi kullanmayıbile yeni yeni öğreniyorum
mesala sizler cvp yazıldığını nasıl anlıyorsunuz bn halen yazdığım cvpları bulmakta zorlanıyorum
hoşgeldin ne yapıyoor paşa öğlen uykusuna mı yattı yoksa
bahsettin mi oğluşuna gelin adayından
evet aynen öle oldu.bahsettım görmem lazım dıyo
selamlar.oku oku bıtıremedım.ben geldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?