Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

pardon konuya bodoslama daldım ama avatarı izleyebilirsin izlemediysen tabi -

ben cok film izlerim piyasanin tum filmlerini hemen hemen izledim yabancilari bitirdim yerlininde bir kismina baktim soyle..en son ask tesadufleri severmi ne onu izledim fena degil kaybedenler kulubu berbat...av mevsimi izlenebilir...

ejderha dovemeli kizi izledim kurgu guzel filmde izlenir ama sapik bir film bazen icim kaldirmadi valla

battaniye koltuk falan diyince bak gene uykum geldi hamileyim bende gozumu acamiyorum uykudan 3 aydir boyle filme izleyim dagitayim dedim oyle guzel yazmissinki valla kendini bian oyle hayal ettim :76::76::76:
aaaa çok güzel bebiş olayı hamişsin sende ozaman sen boşver filmi işin yoksa kulaklığını tak aç müziğini eşortmanlarını spor ayakkabılarını güzelcene giy üstünü sıkıca giy bebiş üşür yoksa yürüyüş yap bu yazdıklarımın hepsi aslında benim çok yapmak istediğim şeyler sen yap bari

bacim haftanin 6 gunu calisiyorum 7.5 -6 nere kacayim..santiyede calisiyorus bide disarisida cok sicak cikamiyorumda...oy ben nerelere gidim valla cok yoruldugumda sandalyeleri birlestirdim yatiyom ustune odamda...hos kimse beni kisitlamiyor istedigim saat cikabiliyorum ama is ahlakini fazla ogretmisler bana ne gerekse :: hamileyim diye arabada vermiyolar artik esim yasakladi..

he disarida yurumeye kalsam beyin kanamasindan giderim yarim saate heralde

ben istanbulda çalışıyorum buralar bugün soğuk ,ben heryer soğuk zannettim , sen hangi şehir?

bende burada bir suru arkadas edindim internet ortaminda konusmakta keyifli oluyor hani herkes isinde gucunde ama muhabbette

bnmde yok arkadaşım hem ben daha siteyi kullanmayıbile yeni yeni öğreniyorum
mesala sizler cvp yazıldığını nasıl anlıyorsunuz bn halen yazdığım cvpları bulmakta zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…