Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

her yerim yüüzümde dahilinde
dunedainbenim abartı ama her yerimi gıl bastı
biraz öğrendim başa çıkmayı ama
hatta şuan bacağımın alt kısmını alıyorum epilatörle, üst kısım heç ağda görmedi

kendine fazla dert etme.allah gonlune gore versın.başka dert vermesin.

benim asil meslegim peyzaj mimari ama su anda dubaideyiz esimin dayisinin sirketinde logistik muduruyum..yani anlayacaginiz feci torpilliyim....

yani yan yatip milleti calistirip kendi az calisip para alan tiplerden

dubai mi peki yaşam şartları zor mu orada

oh ne guzel.evde oturmaktan patlıyacam artık tadını çıkarın.:87:

valla ben evlendim buraya yerlestim hergun gezdim yani bikmadan usanmadan ama yine hic birsey olmadi calisma istegi gelmedi en son niye gel basla calis calis dedikleri icin basladim baskidan...

kiz resim yap ben hep ole seylere vurdum kendimi rahatlatiyor ....

aslında resım konusunda yteneklıyım.1 yaşında oğlum var onla uğraşmaktan nerdeee.inşallah eşimle resim kursuna gıtmeyı dusunuyoruz.hele oğluş bı buyusunde.oturamam evde.bebiş varmı.

dubai mi peki yaşam şartları zor mu orada

oncellikle cok sicak kisin sadece ince bir hirka cok rahat yeterli....yasam standarti cok yuksek paran varsa tabi...ben suan abudhabideyim isim burada ama dubaiden daha guzel ve samimi bir yer valla ne yalan soleyim ben rahatim evim sahilde...plaja yakinim ama cok kullanmiyorum sayet bu guneste insani kule rahat cevirir...su an aksam oldu orayla arada 1 saat fark var hala bile cehennem gibi sicak gece gunduz hic sogumaz hava...
buranin gece hayati guzel turkiyede istanbulda hiltonun kapisindan gecemessin benim siradan gittigim yerlerden birisi..ole guzel yonleri var mesela indirim zamani harika seyler oluyor herseyi turkiyeye gore yari fiyatina alabiliyorsun...cok guzel ve pahali resturantta aksam yemegi yemek sana dokunmuyor..ama dedigim gibi eger yasam standartin yuksekse yasanacak bir yer ama..burasi luks uzerine kurulmus bir yer turkiyede kendi yaginda kavruluyorsun iste....

ama hayatta bir kere gelinip gorulecek ender yerlerden tavsiye ederim...masal gibi

aslında resım konusunda yteneklıyım.1 yaşında oğlum var onla uğraşmaktan nerdeee.inşallah eşimle resim kursuna gıtmeyı dusunuyoruz.hele oğluş bı buyusunde.oturamam evde.bebiş varmı.

ay ne guzel gidin tabi cok eglenceli birsey resim yapmak...ama dogaclama resimler daha guzel oluyor sacmaliyorsun bir bakiyorsun ortaya cok guzel seyler cikmis..yunlu parlak ipler kullan bak bebek resmi bizersen kazagini or saclarini boncuk tak cok guzel oluyor resim ozaman...

İNŞALLAH aLLAH NASİP EDER...İLK GİDECEĞİM YER YELKEN OTEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…