Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

hosgeldiniz canim almaz olur muyuz , bende yeni yeni kesfediyorum diyebilirim

hosbulduk

tsk ederim..

siz sormadan ben soyleyeyim bende 23 yasindayim ve yazin allah nasip ederse dugunum olucak, cok mutluyum

hoşbulduk nany :) ben evliyim ve henüz çocuk yok,bu gidişle yapacak cesaretim de yok..
canim valla bende gozumu kapadim yaptim desem yeridir :76: ilk cocugumuz evlendigimiz sene olmustu, ama ikinciyi yapmayi goze alamiyordum, e yapmasam cocugum kardessiz buyuyecek baktim, ya allah diyip yaptik iyi ki yapmisiz simdi diyorum, dunyamiz oldular, onlarsiz adim atamiyoruz boyle bi anlik bi deli cesareti gelince hemen yap canim, yoksa acildikca aciliyor ara inan ki, hem soyle 2 seneyi devirince bebeklik olayi bitince daha kolayliyorsun, tabi donem donem hep farkli sorunlar ama her kadinin yasamasi gereken bir hismis candy'cim :)

3.yılımdayım canım.ünv vs derken o kadar yoruldum ki şimdide ufak tefek sağlık sorunlarımla uğraşıyorum bilmiyorum kendimi öylesi bir sorumluluk için yorgun hissediyorum.ve yaş 33.yani şimdi düşünsem ve herşey yolunda gidip olsa 34.ve çocuk 15 yaşındayken ben 49 yaşımda oluyorum.Bilmiyorum ki bazen bu çocuğa haksızlık olurmuş gibi geliyor.yani kısmet diyorum artık.

Bir evlenirken birde çocuk yaparken ya Allah Bismillah deyip çook düşünmemek gerek sanırım :) Haklısın canım.

tsk ederim tatlim. bir bucuk senedir beraberiz, ama ayriyiz ikimizde ayni ulkede degiliz, ama olsun kalplerimiz hep yan yana
böyle ilişkileri görünce okadar özeniyorumki maşallah diyelim biz yakında bile zarzor yürütüyoruz..

bana kalırsa cesaret etmelisin yaşında geçmeden en azından bi tane çocuğunuz olursa herşey dahada renkli olur diye düşünüyorum .dahada ertelersen belki zorluk çekersin burda okudğum kadarıyla 25 yaşındakı bayanlar bile hiçbi problemleri olmadığı halde 2.5 sene cocuk beklemişler denemişler olmamış belkide 1 sene daha olmıcak..

candy'cim gecmis olsun, ama gec degil yahu genceciksin nolmus 33'sen ben 2 cocukla birde universite okuyordum, sukur bitti kurtuldum gectigimiz sene ama olmicak oyle uzak bir sey degil seninkiside , saglik sorunlarini halledersen, hic dusunme, olgun anne olmanin, cocuk kiymeti bilmenin, onu baska bi bilincle yetistirmenin tadi inanilmaz, cogu arkadasim, senin gibi 34-35 yaslarinda anne oldu benim ve oyle bilincliler ki bayiliyorum onlara

bende sınava hazırlanıyrm geçen sene istanbulu tutturamadım başka yerde tercih etmedim. işte çalışmıyorm ama çalışmak istiyorum parttime bakalm hayrlısı

Canım benim çok sağol,moral oldun.Canım ben de uterus miyomu tespit edildi.Evlendikten 1 yıl sonra tesadüfen öğrendim.Çook Dr gezdim bana bu şekilde gebe kalman imkansız diyende oldu,ameliyat olursan rahimin alınma olasılığı yüksek diyen de oldu.Hatta dr un biri ameliyat olursan ateşte yanarsın,bu şekilde hamile kalırsan da suda boğulursun,tercihini sen yap dedi.Ben bu sebeple alternatif biçok bitki denedim ve az kalsın midemi deliyordum ki yaklaşık bir aya yakındır sadece kahvaltı yapabiliyorum ve işte bu sebeplerlede küstüm sanırım.Gece gece canınızı sıktıysam kusura bakmayın canım ya.. Ha sadece 1 Dr basit bir ameliyat ben yaparım dedi ama en son gittiğim Dr olduğu içinde korkudan cesaret edemedim.

olurmu öyle şey niye canımızı sıkcakmışsın dertlerini anlatcaksınki rahatlıcaksın umarım sağlığına kavuşursun canım insanın başına neler geliyo ee sen ne yapmayı düşünüyosun amelytmı

canim oncelikle cok gecmis olsun, eger gonlunden geciyorsa allah nasip etsin , sen uteris myoma diyince yasca bizlerden epeyce buyuk bi abladan biliyorum ben, ayni teshisle hamile kaldi,du anda 43 yasinda o donem 39 falanmis yani, bu arada saglikli bi kiz cocugu dunyaya getirdi, tabi rahimdeki myom'dan dolayi hamilelik gobeginden daha buyukceydi hep gobegi, dogumda'da hemen ameliyat edildi canim, simdide masallahi var, hic birseyi yok, turp gibi, bu arada bu abla ny'da yasiyor,acaba diyorum yurt disina mi ciksan ? bir faydasi olur mu acaba?arastirdin mi hic?

Çok Sağolun kızlar tv de gördüm yeni bir cihaz çıkmış,ses dalgalarıyla miyomu yok ediyormuş.yurt dışında yıllardır başarıyla uygulanan bir tedaviymiş ama Türkiyede henüz yok ve bir kaç yıl içinde gelecek.Yaza kadar beklemeyi düşünüyorum olmazsa mecburen ameliyatı düşünücem.Gerçi bir yakınım anestezi uzmanı ve kendi şahit olduğu bir sezeryan doğum vakasını anlattı kadının rahminde miyomdan bebeği bulamamış dr.10 dk.ya yakın aradık zor bulduk dedi.Zamana bıraktım.Allaha dua ediyorum kendiliğinden geçmesi için :) Daha önce hiç ameliyat olmadım ürkütüyor beni ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…