ne guzel gencecikmissin canim sende :)19 ben biraz küçük kaldım evsiz arada bi mutsuz ve çocuksuz :)
Yaş 19 ne güzel :) Bu yaşlar genel olarak insanın hayattaki biçok şeyi sorguladığı dönemlerdir fancy,bilmem sende durumlar nasıl?İmkanların elverdiği ölçüde hayatın tadını çıkar.Benim yaşım 33 bu arada.
hosgeldiniz canimmrb kizlarrr
benide araniza alirmisinizbende yeni sayilirim, sadece 3 tane arkadasim var, ama daha cok yakinlasmak istiyorum. ayrica burayi cok sevdim, tesaduffen girdim bu siteye, ve sonra uye oldum. ama simdi sistemi anlayinca daha cok sevdim.
ne guzel kiz kiza sorunlarimizi, cozumlerimizi ariyoruz
ne guzel gencecikmissin canim sende :)
hoşbulduk nany :) ben evliyim ve henüz çocuk yok,bu gidişle yapacak cesaretim de yok..
hosbulduk
tsk ederim..
siz sormadan ben soyleyeyimbende 23 yasindayim ve yazin allah nasip ederse dugunum olucak, cok mutluyum
tebrikler cnm ne zamndan beri beraberdiniz
canim valla bende gozumu kapadim yaptim desem yeridir :76: ilk cocugumuz evlendigimiz sene olmustu, ama ikinciyi yapmayi goze alamiyordum, e yapmasam cocugum kardessiz buyuyecek baktim, ya allah diyip yaptikhoşbulduk nany :) ben evliyim ve henüz çocuk yok,bu gidişle yapacak cesaretim de yok..
canim valla bende gozumu kapadim yaptim desem yeridir :76: ilk cocugumuz evlendigimiz sene olmustu, ama ikinciyi yapmayi goze alamiyordum, e yapmasam cocugum kardessiz buyuyecek baktim, ya allah diyip yaptikiyi ki yapmisiz simdi diyorum, dunyamiz oldular, onlarsiz adim atamiyoruz boyle bi anlik bi deli cesareti gelince hemen yap canim, yoksa acildikca aciliyor ara inan ki, hem soyle 2 seneyi devirince bebeklik olayi bitince daha kolayliyorsun, tabi donem donem hep farkli sorunlar ama her kadinin yasamasi gereken bir hismis candy'cim :)
böyle ilişkileri görünce okadar özeniyorumki maşallah diyelim biz yakında bile zarzor yürütüyoruz..tsk ederim tatlim. bir bucuk senedir beraberiz, ama ayriyizikimizde ayni ulkede degiliz, ama olsun kalplerimiz hep yan yana
3.yılımdayım canım.ünv vs derken o kadar yoruldum ki şimdide ufak tefek sağlık sorunlarımla uğraşıyorum bilmiyorum kendimi öylesi bir sorumluluk için yorgun hissediyorum.ve yaş 33.yani şimdi düşünsem ve herşey yolunda gidip olsa 34.ve çocuk 15 yaşındayken ben 49 yaşımda oluyorum.Bilmiyorum ki bazen bu çocuğa haksızlık olurmuş gibi geliyor.yani kısmet diyorum artık.
3.yılımdayım canım.ünv vs derken o kadar yoruldum ki şimdide ufak tefek sağlık sorunlarımla uğraşıyorum bilmiyorum kendimi öylesi bir sorumluluk için yorgun hissediyorum.ve yaş 33.yani şimdi düşünsem ve herşey yolunda gidip olsa 34.ve çocuk 15 yaşındayken ben 49 yaşımda oluyorum.Bilmiyorum ki bazen bu çocuğa haksızlık olurmuş gibi geliyor.yani kısmet diyorum artık.
tsk ederim tatlim. bir bucuk senedir beraberiz, ama ayriyizikimizde ayni ulkede degiliz, ama olsun kalplerimiz hep yan yana
candy'cim gecmis olsun, ama gec degil yahu genceciksin nolmus 33'sen ben 2 cocukla birde universite okuyordum, sukur bitti kurtuldum gectigimiz sene ama olmicak oyle uzak bir sey degil seninkiside , saglik sorunlarini halledersen, hic dusunme, olgun anne olmanin, cocuk kiymeti bilmenin, onu baska bi bilincle yetistirmenin tadi inanilmaz, cogu arkadasim, senin gibi 34-35 yaslarinda anne oldu benim ve oyle bilincliler ki bayiliyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?