dua et canım bebegım olsun tedawı goruorum
eve geldi hiç sormadı bilgisayarı ...o benim gibi değildir vurdumduymazdır.
sonra annem kullanma akşam pazardan geldikten sonra verecem dedi.Ne mümkün dayanamadım kapadım salon kapısını kullandım. artık içeriden biri birşey mi dedi geldi çekti elimden
ertesi günü şarj aletinin bir kısmını sakladı gitti pislik
bir gün sonra bıraktı gitti.kullandım pcyi o gelince sakladığımı görünce bir sürü hakaret savurdu
çokta tın salak şeyöyle düzelti durumumuz
tabi hala aynı akşamları giremiyorum .o yokta cuma gününden beri başından kalkmıyorum
slmm cnm kım bukışı kardeşin falanmı?:44:
kizlar aranizda cocuk sahibi olan varmidir birsey soracagim bu ikili testlerde gobektenmi bakiyorlar ulturasona 2 gun sonra gidicem merak ediyorum...
yanlış hatırlamıyosam göbekten bakıyolar kan ve idrar tahlılı alıyolar....:44:
saol bacim ya meraktan kudurucam baktim ole sitelere biride yazsin yok hic bir yerde.niye taktim bu kadar vajinal kontrollerde bebek cinsiyeti belli oluyormus...gobekte bazen gostermiyormus ona gore taciz edecektim doktoru bilde bil diye
kaç aylık cnm hayırlı olsun...
ay teyzesi 3 ayi bittiyor 1 haziranda seftali kadar olmus bebegim kocaman olacak insallah annesi yemek yiyebilirse tabii...
Allah kavuştursun bebişine canım
çocuğum olmadığı için yorum yapamiciiim
son 1 ay kala bakmıştı benım doktorum oda çatı darmı dıgılmı dıye.o zamana kadar hıç bakmadı....normalmı dusunuyon sezeryanmı?
maşallah...allah kucagına almayı nasıp etsın.ben sonradan öğrenmıştım bol bol pekmez ye bebek iyi gelişiyomuş.bende hıç yemek yıyememıstım 3 kılo dogdu benım kuzumda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?