Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

slmm cnm kım bukışı kardeşin falanmı?:44:

sabah sabah gene tek varim olmazki ama bide isede gec geldim ole yaziyorum

gunaydin kizlar....

bugun sanki guzel bir gun olacakmis gibi geliyor allah bozmasin

kizlar aranizda cocuk sahibi olan varmidir birsey soracagim bu ikili testlerde gobektenmi bakiyorlar ulturasona 2 gun sonra gidicem merak ediyorum...

yanlış hatırlamıyosam göbekten bakıyolar kan ve idrar tahlılı alıyolar....:44:

saol bacim ya meraktan kudurucam baktim ole sitelere biride yazsin yok hic bir yerde.niye taktim bu kadar vajinal kontrollerde bebek cinsiyeti belli oluyormus...gobekte bazen gostermiyormus ona gore taciz edecektim doktoru bilde bil diye

saol bacim ya meraktan kudurucam baktim ole sitelere biride yazsin yok hic bir yerde.niye taktim bu kadar vajinal kontrollerde bebek cinsiyeti belli oluyormus...gobekte bazen gostermiyormus ona gore taciz edecektim doktoru bilde bil diye

son 1 ay kala bakmıştı benım doktorum oda çatı darmı dıgılmı dıye.o zamana kadar hıç bakmadı....normalmı dusunuyon sezeryanmı?

ay teyzesi 3 ayi bittiyor 1 haziranda seftali kadar olmus bebegim kocaman olacak insallah annesi yemek yiyebilirse tabii...

maşallah...allah kucagına almayı nasıp etsın.ben sonradan öğrenmıştım bol bol pekmez ye bebek iyi gelişiyomuş.bende hıç yemek yıyememıstım 3 kılo dogdu benım kuzumda....

Allah kavuştursun bebişine canım

çocuğum olmadığı için yorum yapamiciiim

saol canim allah sanada istedigin zaman nasip etsin insallah

son 1 ay kala bakmıştı benım doktorum oda çatı darmı dıgılmı dıye.o zamana kadar hıç bakmadı....normalmı dusunuyon sezeryanmı?

benim direk sulalemden catim dar yani normal dogum yapamiyorum ondan direk doktora soledim ne istesen ole yaparis dedi ...sezeryan olacak nasipse...

maşallah...allah kucagına almayı nasıp etsın.ben sonradan öğrenmıştım bol bol pekmez ye bebek iyi gelişiyomuş.bende hıç yemek yıyememıstım 3 kılo dogdu benım kuzumda....

pekmez bak allah razi olsun ii hatirlattin kayinvalideme siparisini verimde yollasin bari pekmez ne ise yararki ne yapsam sabahlarimi yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…