aynıymışız benım oğlumda 13 aylık.nerdendı bu arada.
istanbul siz ev hanımı galiba???????????????
evet.oğluşu buyutuyumde bende çalışmak istıyorum bakalım...
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ah benim annem olmasa çalışamazdım zaten allah ondan razı olsun akşamları annemlerde yemek yiyoz:) sonra kızımızla birlikte eve geçiyoruz....
eltım benle beraber dogum yaptı k.valıdem onun kızına bakıyo.bende buyusunde nasılsa bı sekılde olur dıyorum...
allah yardım ediyor inan zaten annemlerin ilk torunu nasıl üstüne düşüyolar bi görsen:) bu bizim siz kendinize 1 tane daha yapın diyor :)) ay allah olmayanlara versin şimdlik düşünmüyorum...
slm kızlar..benimde kk da hiç arkadaşım yok( size katılabilirmiyim
allah yardım ediyor inan zaten annemlerin ilk torunu nasıl üstüne düşüyolar bi görsen:) bu bizim siz kendinize 1 tane daha yapın diyor :)) ay allah olmayanlara versin şimdlik düşünmüyorum...
Merhabalar,,,ben antalyadan denizliye evlendim.ama küçük bir ilçesinde yaşıyorum.eşim burdan göçeriz dedi ama 3.yılımıza girdik ne be iş bulabildim ne de taşınabildik.eşimin ailesi burda yaşıyor.2 mahalle uzakta.etrafımdakiler senin eşin ana kuzusu vs.. dedikleri sırada onu hep korurdum laf söyletmezdim ama artık böyle oldğuna inandım.En kötüsü de eşim benle evlendiği için yani yabancı gelin olduğum için ona "burda kalma şartı "koyma iddası beni çok üzdü,korkuttu.eşimin abuk sabuk her fikri,artık onun gibi gelmiyor ona güvenim kalmadı sanki...benim gibi gurbet gelini varmı aranızda.severek de evlendik çok üzülüyorum birbirimize kırgın kaldığımız saatler oluyor....yeni bebeğimiz oldu bir aylık onun sayesinde bazen konuşuyourz.en kötüsü de eşim askere gidecek seneye bizde kalman şart deyince ailesi ben napıcam....:18:
tabi ne demek hoşgeldin
bende geldim, hep uzaktan takip ediyodumama bakalım, olayın içine gireyim neler oluyor, arkadaşlarım olsun bu hatunlar dedim. iyi mi ettim :26:
bende geldim, hep uzaktan takip ediyodumama bakalım, olayın içine gireyim neler oluyor, arkadaşlarım olsun bu hatunlar dedim. iyi mi ettim :26:
ben de geldim...kızlar şu müşterilerden bıktım bıktım bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?