Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

eltım benle beraber dogum yaptı k.valıdem onun kızına bakıyo.bende buyusunde nasılsa bı sekılde olur dıyorum...

allah yardım ediyor inan zaten annemlerin ilk torunu nasıl üstüne düşüyolar bi görsen:) bu bizim siz kendinize 1 tane daha yapın diyor :)) ay allah olmayanlara versin şimdlik düşünmüyorum...

allah yardım ediyor inan zaten annemlerin ilk torunu nasıl üstüne düşüyolar bi görsen:) bu bizim siz kendinize 1 tane daha yapın diyor :)) ay allah olmayanlara versin şimdlik düşünmüyorum...

ne guzel allah razı olsun onlardan.tek kşiye kalınca zor oluyo.zor donemı atlattık artık gerısı kolay inş.allah saglık verın..

Merhabalar,,,ben antalyadan denizliye evlendim.ama küçük bir ilçesinde yaşıyorum.eşim burdan göçeriz dedi ama 3.yılımıza girdik ne be iş bulabildim ne de taşınabildik.eşimin ailesi burda yaşıyor.2 mahalle uzakta.etrafımdakiler senin eşin ana kuzusu vs.. dedikleri sırada onu hep korurdum laf söyletmezdim ama artık böyle oldğuna inandım.En kötüsü de eşim benle evlendiği için yani yabancı gelin olduğum için ona "burda kalma şartı "koyma iddası beni çok üzdü,korkuttu.eşimin abuk sabuk her fikri,artık onun gibi gelmiyor ona güvenim kalmadı sanki...benim gibi gurbet gelini varmı aranızda.severek de evlendik çok üzülüyorum birbirimize kırgın kaldığımız saatler oluyor....yeni bebeğimiz oldu bir aylık onun sayesinde bazen konuşuyourz.en kötüsü de eşim askere gidecek seneye bizde kalman şart deyince ailesi ben napıcam....:18:

ne guzel.allah razı olsun onlardan.tek kişiye kalınca zor oluyo.zor donemı atlattık.geriside kolay gelır inş.

allah sabır versın.durumunuz zor bırde askerlık varmış.sımdı lohusalık psıkolojısı sızı etkılıyodur.eşinizle konuşmak en guzelı dışarıdan konuşulanları eşinize anlatın bence.ben bu yuzden neredeyse evlılıgımı bıtırıyodum.konuşun belkıde sandıgınız gıbı degıldır:44:

tabi ne demek hoşgeldin

hoşbulduukk..ne güzel bi karşılama oldu..tşk.ederim..
son zamanlarda çevremde konuşacak hiçbir arkadaş bulamıyorum..en samimi arkadaşım sandığım insan aslında hiçbir zaman arkadaşım olmamış..ve ben bunu yıllar boyu görememişim.. sonrasındada kimseye güvenim kalmadığından diğer arkadaşlarımlada görüşmedim ve şimdi dımdızlak ortada kaldımhamilelik süresince hep kk daydım.. yine gezinirken bu foruma denk geldim.. sanalda olsa arkadaşlarım olsun istedimm:2:

bende geldim, hep uzaktan takip ediyodumama bakalım, olayın içine gireyim neler oluyor, arkadaşlarım olsun bu hatunlar dedim. iyi mi ettim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…