- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
benim direk sulalemden catim dar yani normal dogum yapamiyorum ondan direk doktora soledim ne istesen ole yaparis dedi ...sezeryan olacak nasipse...
saol canim allah sanada istedigin zaman nasip etsin insallah
benim direk sulalemden catim dar yani normal dogum yapamiyorum ondan direk doktora soledim ne istesen ole yaparis dedi ...sezeryan olacak nasipse...
sen okumuşsundur ama bolbol yuruyus yap cok yararı oluyo ben en az gunde yarım saat yururdum.nefes egzersızlerıde....
he ablamda 5 ay once bebegi oldu onda sezeryanli..kiz ilk 3 ayinda 3 kilo verdi tum hamileligi boyunca yuruyuste yaparak 7 kilo ile dogum yapti bebekte masallah saglikli dogdu...oda surekli bende 4 kilo verdim 3 ayim bitiyor hala vermeye devam ediyorum...vitaminlerle ayaktayim ama yuruyus bandim var evde hic cikamiyorsam evde bir 15 dak hafif tempo yuruyorum...malum disarisi cok sicak cok kilo almadan bitiririm insallah yani ole zayifta sayilmam cunku
bebek kılo alıyosa sorun yoktur. kıloyu verırsın ben 14kılo aldım su anda eskı kıloma dondum bebekle ugrasırken zayıflıyosun merak etme...
ay insallah insallah yaaa
sanki bana erkek gıbı gelıyo.hadı hayırlısı bakalım.cinsiyetini öğrenince paylaş bızımle.
ne yalan soyleyim banada hep erkek geliyor hurrem gibi tutturdum oglum olacak benim
genelde annelerın içine doğar ben ruyamdada görmüştum.sağlıklısı ve hayırlısı olsun.
selam kızlar
ay bugün dışarı çıktım hava çok güzeel
gıccıklar sınır oluorum ya benım eskı komsumda benı gorunce ay bana gelsene bılmem ne dıe konusrudu kapısını calarım herseferınde ayy dustaıım derdı ben antepdeım sen nerdesın
Var var ben varım :)) napıyorsun bakem?
Oh oh:)) napıyım bende işdeyim son 30 dk:)) bende prensesimin yanına gitcem bugün aşıay gittik su çiçeği aşısı vuruldu yavrum benim iş güç hep aynı ....
13 aylık oooy aşkım o benim herşeyim. Siz neler yapıyorsunuz??
Amaaaan benimde badana telaşım var önümüzdeki günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?