Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

saol canim allah sanada istedigin zaman nasip etsin insallah

benim direk sulalemden catim dar yani normal dogum yapamiyorum ondan direk doktora soledim ne istesen ole yaparis dedi ...sezeryan olacak nasipse...

sen okumuşsundur ama bolbol yuruyus yap cok yararı oluyo ben en az gunde yarım saat yururdum.nefes egzersızlerıde....

sen okumuşsundur ama bolbol yuruyus yap cok yararı oluyo ben en az gunde yarım saat yururdum.nefes egzersızlerıde....

he ablamda 5 ay once bebegi oldu onda sezeryanli..kiz ilk 3 ayinda 3 kilo verdi tum hamileligi boyunca yuruyuste yaparak 7 kilo ile dogum yapti bebekte masallah saglikli dogdu...oda surekli bende 4 kilo verdim 3 ayim bitiyor hala vermeye devam ediyorum...vitaminlerle ayaktayim ama yuruyus bandim var evde hic cikamiyorsam evde bir 15 dak hafif tempo yuruyorum...malum disarisi cok sicak cok kilo almadan bitiririm insallah yani ole zayifta sayilmam cunku

bebek kılo alıyosa sorun yoktur. kıloyu verırsın ben 14kılo aldım su anda eskı kıloma dondum bebekle ugrasırken zayıflıyosun merak etme...

gıccıklar sınır oluorum ya benım eskı komsumda benı gorunce ay bana gelsene bılmem ne dıe konusrudu kapısını calarım herseferınde ayy dustaıım derdı ben antepdeım sen nerdesın

istanbul keşke burda olsaydın iki komşusuz komşu olurduk[/QUOTE]

meraba badezuzum ben arkadaşın olurum senin,çok tatlısın,bi konu açmıştın 'tüpüm dıhanmış' diyeçok hoşsun,güldürdün beni:81:ama sonra kapatmışsın konuyu.umarım istediğin minik,tatlı şeye en kısa zaman da kavuşursun,sen,ben ve isteyen herkes en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz

Oh oh:)) napıyım bende işdeyim son 30 dk:)) bende prensesimin yanına gitcem bugün aşıay gittik su çiçeği aşısı vuruldu yavrum benim iş güç hep aynı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…