Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ya bacim yaziyon boyle seyler merak ediyorum olmazki....bu evim icin doguma kadar susulu yatak odasi ortusu almak istiyordum sende iiice beni bir gaza getiriyon buradada bulamiyom zaten

kız bizim mağazada satılıyo göndermek isterdim ama çook uzaksın yaaaa

İstanbul ne soguk ne sıcak ne oldugu belli degil ehh sözüde var istanbulun havasına bide karısına güven olmazmış

dogru soyluyorlar vallla bir hafta gittim isim vardi martta turkiyeye totom dondu geldim kactim resmen oooyyy o ne soguktu sankim hic yasamadim ben bu sehirde......

ya fotoyu telefonumdan çekip e postama atıyorum pc den buraya yükleken geçersiz dosya tipi diyor

dogru soyluyorlar vallla bir hafta gittim isim vardi martta turkiyeye totom dondu geldim kactim resmen oooyyy o ne soguktu sankim hic yasamadim ben bu sehirde......

Kışlıkları kaldırdım şimdi donuyoruz... nolur nolmaz diye bi yazlık mont giyiyorum dışarı çıkıyorum bu defada yanıyorum, taşımakta sinir bozucu... kafayı yediriyor burda havalar

Türkiyede yok yokta Türkiyenin kıymetini bilen yok tutturmuşlar bi avrupadır.....

ole valla gozunu seveyim ulkemde herseyi taze yiyoruzda hala iflah olmuyoruz....burada hersey yapay sunii...bir visne suyu bile yok....neyleyim ben burayi daha....hersey cakma butun dunya mallarindan yemisimdir sadece amerikan mallarini yemem genelde uzak dururum basiyolar gdoyu...artik zeytin alirken bile ulkesini soruyorum her ulkeninkide yenmiyor...peynir zeytinin kiymeini bilin valla turkiye gibi hic bir ulkeninki guzel degil...

ihtiyac su ara yok ama cv yolla ben seni ise sokarim yanliz ileri derecede ingilizce olacak olmazsa torpilimizi kullaniris adamlarimiz var....

ne işi var mesela bana göre olmassa para veririz hallederiz bi şekilde ben dubai ye gelimde ayrıca arapca yeterli deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…