oyle canim, allah can sagligi versin, ggerisi kendiliginden gelir zaten..hem hepimiz buraya biraz kafamiz dagilsin diye giriyoruz, sende kafani dagit canim bol bol, yaz ,dinleriz biz :)
Benim iki oglusum var,yaklasik 13 yildir USA deyim, burda gunler cok sakin geciyor,cok fazla cevre yok, haliyle herkes isinde gucunde,cocuklarinin pesinde geciriyor gunlerini,bende onlardan biriyim iste, arada girip burda kim ne yazmis, nolmus, bakiyorum iste. ama saat farkinda genellikle gec girdigimi farkediyorum ,bakalim biraz daha vakitli girmeye deneyecegim bundan sonra.ayrica guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim , allah herkese agiz tadi versin icinde de bizlere..
sen neler yapiyorsun? nerde yasiyorsun?
Günaydınnnn kızlarr :)
Gününüz güzel geçsinn .
günaydın kızlar
Günaydın cnm....
teşekkürleer :) nasılsınız bugün iyisiniz inşaallah
bende iyiyim çok şükür bi iş günümüz daha başladı hoş iki saat önce başladı da
hehe , bizimde 23 nisan tatildi alışamadık iki gün tatile zr geldi gelmek ama biraz çabuk geçti sanki hafta
hehe , bizimde 23 nisan tatildi alışamadık iki gün tatile zr geldi gelmek ama biraz çabuk geçti sanki hafta
yok tatlım ben geldim c.tesi ama zaten 1.de çıkıyorum.Evimde yakın olduğundan pek zorlamıyo beni.Ama bana sanki çok yavaş geçiyor bu hafta.
bu haftada bir sıkıntı var geçmek bilmedi ben cumartesileri normalde de çalışmıyorum ama
bitiremedim şu haftayı
üzüldüüm normal geçsin
hava biraz bozuk olduğu için mi sıkıntılı acaba
kk da daha benimde arkadasim yok hatta eger blogunuz varsa profilimden web site adresime girip blog arkadasida olabiliriz :)
Günaydınnnn kızlarr :)
Gününüz güzel geçsinn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?