Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

Herşeyin başı can sağlığı nany,ama insan hepte bunu unutuyor malesef.Neyse ben sizlere fırsat vermedim gibi oldu.Sen neler yapıyorsun nany ? Maşallah,Allah aile bütünlüğünüzü ve huzurunuzu daim etsin arkadaşım.

oyle canim, allah can sagligi versin, ggerisi kendiliginden gelir zaten..hem hepimiz buraya biraz kafamiz dagilsin diye giriyoruz, sende kafani dagit canim bol bol, yaz ,dinleriz biz :)
Benim iki oglusum var,yaklasik 13 yildir USA deyim, burda gunler cok sakin geciyor,cok fazla cevre yok, haliyle herkes isinde gucunde,cocuklarinin pesinde geciriyor gunlerini,bende onlardan biriyim iste, arada girip burda kim ne yazmis, nolmus, bakiyorum iste. ama saat farkinda genellikle gec girdigimi farkediyorum ,bakalim biraz daha vakitli girmeye deneyecegim bundan sonra.ayrica guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim , allah herkese agiz tadi versin icinde de bizlere..

sen neler yapiyorsun? nerde yasiyorsun?

Canım benim yurt dışındasın demek.Ben de gurbete gelin geldim ama uluslararası değil.Farklı şehirde bile birtakım zorluklar oluyor umarım sen alışmışsındır.Doğma büyüme Ankaralıyım ama şu an daha küçük bir şehirdeyim(Bu kısmı özel nedenlerle burada yazamıyorum) çok zorlandım halada alışmakta zorlandığım yönleri var ama sağlık olsunda ben bunada razıyım.Onun dışında hayatım sınavlara hazırlanmakla geçiyor.

kk da daha benimde arkadasim yok hatta eger blogunuz varsa profilimden web site adresime girip blog arkadasida olabiliriz :)

bende iyiyim çok şükür bi iş günümüz daha başladı hoş iki saat önce başladı da

hehe , bizimde 23 nisan tatildi alışamadık iki gün tatile zr geldi gelmek ama biraz çabuk geçti sanki hafta

hehe , bizimde 23 nisan tatildi alışamadık iki gün tatile zr geldi gelmek ama biraz çabuk geçti sanki hafta

yok tatlım ben geldim c.tesi ama zaten 1.de çıkıyorum.Evimde yakın olduğundan pek zorlamıyo beni.Ama bana sanki çok yavaş geçiyor bu hafta.

yok tatlım ben geldim c.tesi ama zaten 1.de çıkıyorum.Evimde yakın olduğundan pek zorlamıyo beni.Ama bana sanki çok yavaş geçiyor bu hafta.

üzüldüüm normal geçsin

bu haftada bir sıkıntı var geçmek bilmedi ben cumartesileri normalde de çalışmıyorum ama
bitiremedim şu haftayı

hava biraz bozuk olduğu için mi sıkıntılı acaba

biraz sürücekmiş diyenler var , ama tabi Allah bilir be canım nolacağını , bizde hava çok sıcak olunca off çok sıcak diyoruz soğuk oluncada yaa çok soğuk diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…