• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadinlar kulübünde gece modu olsa guzel olmaz miydi ?

Gece modu-karanlik modu olsun mu?

• Evet olsa çok güzel olur.

OY: 11 84,6%
  • Hayır gerek yok

OY: 2 15,4%

• Ankete Katılan
    13

moda tas ogrt

İkiz annesi 👩‍👧‍👦❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
3.263
5.832
358
Kızlar uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu . Normalde telefonda gece modu actigimizda facebook , ıstagram gibi uygulamalarda da oluyor . Onlara gece karanlığında rahatca bakabilirken, kadınlar kulübünü geliyorum çok parlak oluyor, ve ben genelde gece yatınca okumayı seviyorum . Bi yandan çocuklar uyuyor beşikte onlar ışıktan rahatsız oluyor. Sanki sitede karanlik modu olsa çok güzel olur. Yöneticilere bir öneri. Ya da var da ben mi görmedim, geçen gün epey bi baktım siteye ama göremedim.

Kızlar uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu . Normalde telefonda gece modu actigimizda facebook , ıstagram gibi uygulamalarda da oluyor . Onlara gece karanlığında rahatca bakabilirken, kadınlar kulübünü geliyorum çok parlak oluyor, ve ben genelde gece yatınca okumayı seviyorum . Bi yandan çocuklar uyuyor beşikte onlar ışıktan rahatsız oluyor. Sanki sitede karanlik modu olsa çok güzel olur. Yöneticilere bir öneri. Ya da var da ben mi görmedim, geçen gün epey bi baktım siteye ama göremedim.
Kesinlikle katılıyorum. Çok parladığı için karanlıkta okumak çok zorluyor.

4 kişi oy kullanmış, kimse benim gibi düşünmüyor muydu çok şaşırdım 🙈

Derdim var‘a paylassaydin belki olurdu 😂 gece icin karalik modu olsa cok iyi olurdu benim isiga karsi hassasiyetim var okumakta zorlanirim ara ara

Back
X