Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Biz bu kadar kalabalıkda içmiycez dimi :KK12:
Başbaşa olalım :KK8:

Barcelona'ya veya şimdilik Madrid'e yolunuz düşerse cOK isterim bu kadar uzak olunca hayali bile zor oluyor
@olivia ( Az farkla Barcelona'da görüşemedik şimdi hesap silmiş ama olsun)
@bulca @Nevreste @Kakao ve Ben bebeem bebeem @adra COLIN COLIN
Geliriz geliriz. :rolleyes:sizin o balık yemeginden de yeriz belki. Neydi adı, çok hoş olmuştu.:kk77:

Sen cezalısın, akşam çayını benle içecen sadece :KK70::KK70::KK70:
Hee heee:)) Ama kısır,poğaça börekleri kim yapcikk:)) Hazıra konsa idik iyi değil miydi:)) Sende öyle istemiştin:)) yoksa sadece çaya talim kalırız:))

Ya bende öle diyorum ama ku_zu_cuk_la_rim ku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi- olsun COLIN COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım :KK12::63::KK61:
●○•°Şimdi etiketleme konusunda isim zor desem değilmişş:))) Bazı aksaklıklar çıkıyorr:))) Ben tüm kk ye yaptım kahveler:)) Etiketleme de sohbetin uzaması için şamatasıydı... Hepimiz birbirimizin gönlündeyizz:))°♥♡

●○•°Şimdi etiketleme konusunda isim zor desem değilmişş:))) Bazı aksaklıklar çıkıyorr:))) Ben tüm kk ye yaptım kahveler:)) Etiketleme de sohbetin uzaması için şamatasıydı... Hepimiz birbirimizin gönlündeyizz:))°♥♡
Evet canım gördüm senin mesajını biliyorum da ne biliyim bu aralar böle bi alınganım galiba :-)❤❤❤❤

Ya bende öle diyorum ama ku_zu_cuk_la_rim ku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi- olsun COLIN COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım :KK12::63::KK61:
ayy hifacım çapkınlık yapacağım diye seni unuttum bebişim. alınma bak, yerim seni :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back
X