- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Geldimm hemen koy kaaveleriiihe heee:))) Kahveler Köpüklü Daze Daze Hemen Hazır RengiM:))
Sen beni unuttun asılKıskanma kuzum hepinizin yeri ayrı hem sen iyice unuttun beni gel bakim özele
Vadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))) Akşam çayına davet edildimmmmm:))))))) Çaya davet edildimm:))))))))) Ay çok sevindim ve yanında bisküvi:)) Çocukken de çok yapardım bunu:))) Teşekkür ederimmm@-Mahperi-
Shizuka- biriiicik BOASK Denas14__ deynepnaz Feraceli Hannaz @Margarikotin PembeLokum @TugbaHamza Nickim Minaj 0lsun shebetsys -Aypare- :)) çay hazıır. Yanında da form püskevitleri
AGeldimm hemen koy kaaveleriiiçikiletada getiriyom
Gece sefasında kahveler ve olmazsa olmaz Çikolata:))) Ya arkadaşlar gönüller bir olunca mesafelerin,tanınmamışlığın hiç bir önemi olmuyorGeldimm hemen koy kaaveleriiiçikiletada getiriyom
Rengim sayfa 19 daki paylaşımımı gördün mü:))) Vaktin varsa bakabilir misin nasıl olmuş:))Geldimm hemen koy kaaveleriiiçikiletada getiriyom
Çok teşekkür ederim canım, bende isterdim gerçekten, nasipte varsa o da olur bir gün inşallahBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
@Nevreste @nuryolu @Kakao ve BenBrunella @Zelifme @yamukprenses @nananais @ehl-i keyf Feraceli @talhayasir Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia Eses07 @Bilgece @Mune Hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
@-Mahperi-
Shizuka- biriiicik BOASK Denas14__ deynepnaz Feraceli Hannaz @Margarikotin PembeLokum @TugbaHamza Nickim Minaj 0lsun shebetsys -Aypare- :)) çay hazıır. Yanında da form püskevitleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?