ay tsk ederımmm keske aynı sehırde olsakta ıcebılsekk@Eses07
mahperi hatun @hilos_lalis shebetsys @BOASK -Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolumahperi hatun -Aypare- @TugbaHamza shebetsys @aslıı @hannaz Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
sessizsokak kisir ve sarmada yaparim . ))
Vay, çok sağol.@zumruduankakusu @captain priceBahar Yildirim A -Alisa- @HanimKelesimiGetir aklıma geldikçe yazacağım
Eveeet.Hadi içelim:)aneemmm birisi kahvemi didii
Icelim ablamEveeet.Hadi içelim:)
oyy oyy oyyyyyyyy biriciğimmm ne tatlı olurdu senle karşılıklı birşeyler içmeekkk sohbetine doyum olmuyor
Yesss, Allright
Günde 3 kezCOLIN hergün günde bir kaç kez misafir etmeli yada olmalı:)) Bir tur ne kadar zaman sürer bilmem:))
Ayyy yerimm seniii, kahve dünyasını alayım sana :)Beni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
Benim cay icmek istediklerime gelinceee,
@deynepnaz @Denas14__ @befer @Pokahontass @CuteMom @BenIpek @1Sen @ehl-i keyf @hunter7 @Bir-Dost @pinkycaramel
Ay çok teşekkür ederim sonunda birinin aklına geldim dermişimHifaa
Feraceli
A -Alisa-
_nurbanu_
@can_fezammm
@Papatya gelini
@hilos_lalis
KeediciK
şimdilik aklıma gelenler
İyiyim prenses seni sormalı:)Icelim ablamnasilsin bakalim:)
De miiiMiss gibimmm ne guzelll olurkii birdee samimi ve sicak bir sohbet ayyy su an hayali bilee guzell bebegimmm❤❤❤
içelimmm kıızzzz miss gibimmm ne güzel olurdu bitanemmm
Biraz kahve biraz çay:)) Bu iş tamam:))Yesss, Allright
Günde 3 kez
her zaman aklımdasııınnAy çok teşekkür ederim sonunda birinin aklına geldim dermişimGel içelim canım her zaman
De miiidüşüncesi bile heyecanlandırdı
Sende benim aklımdasın canımher zaman aklımdasııınn
Çok teşekkür ederim duygulandırdın beniKeyfimize istesen de istemesen de neşe katıyorsun her kapı bu yönde:))) İyi ki varsın:))
Bende sana dil çıkarıyorum işte hııhBeni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
Benim cay icmek istediklerime gelinceee,
@deynepnaz @Denas14__ @befer @Pokahontass @CuteMom @BenIpek @1Sen @ehl-i keyf @hunter7 @Bir-Dost @pinkycaramel
başbaşa da uyar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?