• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Güzel olmuşş dimi:) Hergün böyle süslü püslü içiyorumm görsellik de önemli dimi:))) Bugünlerde naneli çikolata takılıyorum ileriki günlerde artık kahvenin yanında can ne çekerse:))
Ohh ohh ne güzel ben maalesef yapıyorum ama görselliğe pek önem veremiyorum genelde mutfakta savaş verirken yapıyorum bir misafir gelirse özeniyorum :KK45:

Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:))

Ohh ohh ne güzel ben maalesef yapıyorum ama görselliğe pek önem veremiyorum genelde mutfakta savaş verirken yapıyorum bir misafir gelirse özeniyorum :KK45:
Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:)) Heh şimdi doğru yaptım:)

Son düzenleme:
Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:))
Yanii yine yaşlandım paslandım ne erkekler ne çörekler yapardım canım çekti yine :kk77::KK50:

Barcelona'ya veya şimdilik Madrid'e yolunuz düşerse cOK isterim bu kadar uzak olunca hayali bile zor oluyor
@olivia ( Az farkla Barcelona'da görüşemedik şimdi hesap silmiş ama olsun)
@bulca @Nevreste @Kakao ve Ben @bebeem adra adra COLIN COLIN

Kızlar çok teşekkür ederim.:KK200:Keşke böyle bir imkanımız olsa.Ama hayat bu belli mi olur.Buluşursak ben çayla kahveyle yetinmem haberiniz olsun.:KK53:Çayın kahvenin yanında da bir de tatlı söyledik mi değmeyin keyfimize.:-)

Son düzenleme:
Back
X