Kadınlar kulübüne takıldıkça feminist oldun

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Bu eşimin yorumu. Haklı :) Bizde problem yok ama benim akrabalara, tv dekilere, başkalarına yorum yapınca son zamanlarda bu yorumu yapıyor arada. Neden feminist diye bi yafta var? Erkekler bunu sevmiyor!

Bu eşimin yorumu. Haklı :) Bizde problem yok ama benim akrabalara, tv dekilere, başkalarına yorum yapınca son zamanlarda bu yorumu yapıyor arada. Neden feminist diye bi yafta var? Erkekler bunu sevmiyor!

Feminist bir yafta değil. Kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik anlamda eşit haklara sahip olması için çalışan insanlar sadece. Erkeklerin sevmemesi de ilginç. Ne demiş olabilirsiniz ki eşinizin sevmeyeceği?

Son düzenleme:
Yok öyle şey deseydiniz. Kadın adamın hakkını yiyorsa da , hop hatun sen yalnışsın demeyi biliyoruz biz :)

Yahu feministler kadınlar her zaman haklıdır asla haksız değillerdir, erkekler kötüdür demiyor ki. İyice feminist olan bir insan da kadın haksızken haksızsın der. Neden yok öyle bir şey olsun ki.

Size gözün açıldı demek istemiş
ve erkekler gözü açık olan hatunlardan haz etmez.
Hep saf olalım istiyorlar...
:KK59:En Büyük KK

Haklısın canım sonuna kadar katılıyorum erkeklerin işine gelmiyor bilinçli zeki hatun.

onlar gözü açılmamış saftirikler istiyorlar.

Feminizmin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Feminist olmamanızda sıkıntı yok tabiki de ama feminizm hiç de olunmayacak bir şey değil ki.

Erkek düşmanlığı ilk akla gelen olduğu için yorumumu bu şekilde yapmayı tercih ettim.Cinsiyetler arasında ekonomik, siyasal ve toplumsal eşitliği savunan görüş olarak tanımlayabiliriz
Tabiki hiç olunmayacak birşey değil

Benim sözlümde aynısını diyor, girme oraya psikopatlaşıyosun sert sert konuşuyosun bana böyle şeyler demezdin sen diyor :)
Sanırim gözümüzün açılmasını istemiyorlar :)

Back
X